Desucon 2019 esityskilpailun ilmoittautuminen
Tervetuloa ilmoittautumaan Desuconissa lauantaina 15.6.2019 järjestettävään cosplay-esityskilpailuun. Täytäthän ilmoittautumisen huolellisesti. Ilmoittautumista voi täydentää jälkikäteen ottamalla yhteyttä cosplayvastaavaan cosplay@desucon.fi

Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa sunnuntaina 7. huhtikuuta 2019 kello 18:00 ja on auki niin kauan kun paikkoja on vapaana.

Muistathan lukea säännöt ennen ilmoittautumista! https://desucon.fi/desucon2019/esityskilpailu/

Huomioithan, että kilpailuun osallistuminen EI oikeuta ilmaiseen sisäänpääsyyn tapahtumaan, vaan jokainen kisaaja hankkii itse oman lippunsa. Mikäli et saanut lippua tapahtumaan, laitathan aiheesta mailia cosplay@desucon.fi ilmoittautumisesi jälkeen.

Ryhmän nimi
Ryhmäsi yhteinen nimi, voi olla myös jokaisen ryhmäläisen nimet jos teillä ei ole erillistä nimeä
Your answer
Yhteishenkilön nimi *
Täytä tähän sen henkilön nimi, joka täyttää tämän lomakkeen sekä pääasiallisesti hoitaa kommunikoinnin ryhmän puolesta Desuconille.
Your answer
Ryhmän jäsenet *
Täytä tähän muiden ryhmän jäsenten nimet.
Your answer
Sähköpostiosoite *
Täytä tähän pääasiallinen sähköpostiosoitteesi, johon kaikki kilpailua koskevat infot tulevat ja joka toimii viestinnän väineenä. Varmistathan, että kirjoitat sähköpostisi varmasti oikein!
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Hahmojen lähde *
Your answer
Hahmojen nimet *
Your answer
Linkki referenssikuvaan *
Voit linkata tähän yhden tai useamman referenssikuvan hahmostasi. Referenssikuvia saa lähettää myös myöhemmin sähköpostitse, yksi vähintään tulee liittää tähän.
Your answer
Lisätietoja
Mitä muuta haluat kertoa tässä vaiheessa?Huolenaiheita? Valo- ja äänitoiveet pyydetään kisaajilta erikseen kevään aikana. Mahdolliset kysymykset suoraan sähköpostiin cosplay@desucon.fi
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Desucon.fi. Report Abuse - Terms of Service