PRIJAVNICA - 44. LAVINSKI TEČAJ
Z izpolnitvijo prijavnice se nepreklicno prijavljam na 44. lavinski tečaj, ki bo potekal od 8. do 12. marca 2017 v koči na gozdu. Odjava zaradi višje sile je možna, zaradi opravičljivih razlogov, vendar najmanj 4 dni pred začetkom tečaja (do 4.3.2017). Po tem roku je prijavljenec v primeru neudeležbe, dolžan poravnati sorazmerni del organizacijskih stroškov (40 EUR). Oskrbni stroški za člane ERPS so 125 EUR in jih poravnate do dneva tečaja (nakazilo na račun KD Ljubljana: TRR: 02018-0091586004, namen plačila: LAVINE 2017 ali osebno v pisarni KD Ljubljana v času uradnih ur).
Za ceno za nečlane nas kontaktirajte.

Izjavljam, da se tečaja udeležujem na lastno odgovornost. Dosledno bom upošteval navodila organizatorja in se zavezujem, da v primeru, da bi jaz ali moj pes povzročil kakršnokoli škodo, v celoti krijem stroške.

Tečaj bodo vodili priznani inštruktorji z dolgoletnimi izkušnjami pri delu v zimskih pogojih.

Prijave sprejemamo do 20. februarja 2017 oz. do zapolnitve prostih mest. Potrditev prijave boste prejeli na vaš e-mail oz. po klasični pošti v kolikor nimate e-maila. Za dodatne informacije pišite na: robert.vidic9@gmail.com ali pokličite 031 880 779 (Robi).

Ime in priimek *
Your answer
Član društva: *
Your answer
Naslov: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Ime psa: *
Your answer
Poležen: *
Your answer
Pasma: *
Your answer
Na tečaju želim sodelovati kot: *
Pes ima opravljene izpite:
Potrebujem naslednjo opremo:
Konfekcijska velikost majice
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service