Društvo Vesele Nogice in Centar za primenu alternativnih metoda Prijavnica za BDA rehabilitacijo, marec 2018
Spoštovani,

v spodnji obrazec izpolnite podatke za prijavo na BDA rehabilitacijo. Predavanje o BDA rehabilitaciji bo potekalo 24. marca 2018 ob 16.00 v prostorih društva Vesele nogice, individualni pregledi in tečaji pa od 25. marca naprej. Število mest je omejeno, zato vas naprošamo za čimprejšnjo prijavo.

Pregled in opravljanje tečaja nista možna brez udeležbe na predavanju. Predavanje je za starše otrok in odrasle osebe s posebnimi potrebami brezplačno, za morebitno zainteresirano strokovno javnost je predavanje plačljivo. Kotizacija znaša 30,00 € na osebo. Pregled in tečaj sta plačljiva. Celoten strošek (pregled - diagnostika in tečaj) je 800,00 €. Tečaja se lahko udeležijo starši ali skrbniki otroka s posebnimi potrebami, ki bodo na podlagi diagnostike izvajali program, ki se ga individualno pripravi za posamezne osebe s posebnimi potrebami na podlagi njegovega stanja. Pregled in diagnostika potekata individualno, tečaj pa se izvaja v skupinah po dve družini in poteka v štirih sklopih. En sklop traja od 2 do 3 uri, odvisno odvisno od stanja osebe s posebnimi potrebami. Na tečaju je potrebna prisotnost osebe s posebnimi potrebami. Za vse, ki se tečaja udeležujejo drugič, tretjič ali več, pa se program prilagaja v dogovoru z organizatorjem.

Društvo Vesele nogice bo tečaj lahko sofinaciralo le v okviru razpoložljivih sredstev. Vlogo za sofinanciranje, skupaj z opisom stanja otroka in obrazložitvijo finančnega stanja družine, je potrebno oddati ob prijavi na e-mail: bda.programslo@gmail.com. Več informacij na telefonski številki: 041-610-284.

Zaželjeno: morebitna vprašanja, ki bi se vam pojavila ob prebiranju gradiva na spletu, lahko že pred predavanjem posredujete na e-mail: bda.programslo@gmail.com. Tako bo lahko na vaše vprašanje predavatelj odgovoril že med predavanjem. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Zaradi organizacije in lažje izvedbe je število mest tako za predavanje kot tudi tečaj omejeno.

Društvo Vesele nogice se zavezuje, da bo vse osebne podatke, ki jih bo prejelo ob vaši prijavi, varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in na njegovi podlagi izdanimi predpisi.

Ime in priimek: *
Your answer
Naslov: *
Your answer
Poštna številka in kraj: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
E-pošta: *
Your answer
Starš ali skrbnik otroka s posebnimi potrebami *
Ime in priimek otroka/osebe s posebnimi potrebami
Your answer
Starost otroka/osebe s posebnimi potrebami
Your answer
Diagnoza otroka/osebe s posebnimi potrebami
Your answer
Opis stanja (zmožnosti otroka/osebe s posebnimi potrebami)
Your answer
Prijavljam se na *
Required
Na tečaj se prijavljam
Datum prijave *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms