ÎNSCRIERE CURS CRED - Curriculum relevant, educaţie deschisă pentru toţi, județul Harghita
ÎNSCRIERE CURS CRED - Curriculum relevant, educaţie deschisă pentru toţi

Formularul se adresează cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial. Programul de formare ,,CRED-Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti. Formare nivel II- pentru invatamantul gimnazial", acreditat prin OMEN 4737/09.08.2019, are durata de 120 ore, 30 credite profesionale transferabile.

Programul de formare se deruleaza gratuit in cadrul Proiectului CRED. Cursantii care indeplinesc criteriile de prezenta vor primi, dupa absolvirea cursului, o subventie de 600 lei.

Condiție obligatorie pentru înscriere - să aveți cel puțin definitivare în învățământ.
Pot participa atat cadre didactice din invatamatul de stat cat si particular acreditat.

Pentru selectia curenta a grupului tinta, vor avea prioritate cadrele didactice care au obtinut definitivarea in invatamant in 2019, 2020 si 2021 si nu au participat la activitatile de formare din cadrul proiectului CRED.

Ca urmare a ultimelor informatii primite de la MEC sunt eligibili si consilierii din cadrul CJRAE care predau in unitati de invatamant de nivel gimnazial.

IMPORTANT!

Grupul țintă va fi constituit din cadre didactice calificate:
 din învățământul gimnazial, disciplinele:►Limba si literatura română, ►Limba engleză, ►Limba franceză, ►Limba germana, ►Limba maghiara, ►Matematică, ►Fizică, ► Chimie,►Biologie, ►Istorie, ►Geografie, ►Religie, ►Educatie Fizică si Sport, ►Educatie tehnologică, ►TIC, ► Educatie plastică, ► Educatie muzicală,  ►Stiinte sociale și ►Invatamant primar

Programul de formare "Curriculum relevant, educaţie deschisă pentru toţi" poate fi urmat doar o singură dată, indiferent de numărul de discipline predate.

Programul de formare se va desfășura în mai multe serii pe parcursul anului şcolar  2021-2022.
Pentru anumite discipline, seria următoare va începe în septembrie 2021 şi se va desfășura doar în format online.

Prin completarea acestui formular vă exprimați intenția de a urma cursul "CRED - Curriculum relevant, educaţie deschisă pentru toţi”. Veti fi contactat pentru a participa la programul de formare în momentul în care, pentru disciplina dumneavoastră, se va forma o grupă.
Toate informațiile conținute în prezentul formular sunt confidențiale și vor fi folosite doar în scopul proiectului.
Cadrele didactice care au fost deja înscrise de către unitățile școlare, se află în baza noastră de date și urmează să fie contactate la momentul începerii grupei de formare alocate disciplinei pe care o predau, nemaifiind necesar să completeze acest formular.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
NUME PRENUME (cu MAJUSCULE, conform CI) *
TELEFON *
GRAD DIDACTIC *
JUDEȚUL ÎN CARE VĂ DESFĂȘURAȚI ACTIVITATEA *
MEDIUL UNITĂŢII ŞCOLARE *
UNITATE ȘCOLARĂ PJ (cu MAJUSCULE) *
LOCALITATEA ÎN CARE VĂ DESFĂȘURAȚI ACTIVITATEA *
ÎNCADRAREA/SPECIALITATEA PENTRU CARE VA INSCRIETI PENTRU PROGRAMUL DE FORMARE * *
FUNCȚIE DE CONDUCERE deținute în ultimii doi ani școlari într-o unitate/instituţie de învățământ *
Am înțeles că în urma depunerii acestui formular sunt de acord să fiu contactat în vederea înscrierii la cursul de perfecționare organizat în cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED”. *
Datele dvs. personale sunt colectate în scopul înscrierii la cursul CRED. În baza Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și prelucrarea, stocarea/arhivarea datelor conform normelor legale incidente, sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în arhiva Ministerului Educației și Cercetării pentru o perioadă de 10 ani și să fie folosite, în cadrul proiectului ”Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” – CRED, de către Ministerul Educației și Cercetării (autoritatea care coordonează proiectul), în scopuri strict legate de gestionarea proiectului. DECLAR CĂ AM LUAT LA CUNOȘTINȚĂ DE DREPTURILE MELE CONFERITE DE REGULAMENTUL UE 679/2016, INCLUSIV DESPRE DREPTURILE PE CARE SUBIECȚII DATELOR CU CARACTER PERSONAL LE DEȚIN, DREPTUL LA ACCES LA DATE, DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR („DREPTUL DE A FI UITAT”), DREPTUL LA RESTRICȚIONARE, DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR, DREPTUL LA OPOZIȚIE, DREPTUL LA RECTIFICARE ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE LEGALE ÎN VIGOARE. * *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Casa Corpului Didactic Brașov. Report Abuse