Formació per a empreses en el marc del programa Treball, Tecnologia i Talent. 
L’objectiu del Programa Treball, Talent i Tecnologia és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. Aquest impuls de la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions ha de permetre avançar cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.  

Aquest programa preveu les següents formacions: 

Marketing digital per a empreses:   Descobreix com analitzar la teva marca i el teu entorn competitiu com planificar accions en funció del teu públic objectiu i com fer-ne el seguiment i l'avalaució posterior. Dirigit a empreses, emprenedors sense presencia on-line. Aprendre  a fixar objectius, crear calendaris, planificar objectius, pressupostos etc. 
Durada de 9 hores a través de zoom de 10:00 a 13:00 hores.  Es preveuen tres edicions del curs: 
- primera edició: 14, 22 i 28 de març
- segona edició: 16, 20 i 27 de maig
- tercera edició: 13, 20 i 27  de juny


Coneix el sistema de bonificacions: Descobreix que ès el sistema de bonificacions i com et pot beneficiar. Models de gestió, crèdit disponible per a poder bonificar la formació. Documetació obligatòria i recomanada segons modalitat de bonificació. Tipus de costos en la formació programada i terminis de tramitació. 
Durada de 3 hores a través de zoom de 16:00 a 19:00 hores. Es preveu una edició del curs:
- primera edició: 26 d'abril 


Si la teva empresa està interessada en formar part  d'aquestes accions omple el formulari següent: 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
CIF Empresa *
Nom Empresa *
Nom i Cognoms Representant *
Telèfon de la persona de  contacte *
Mail de persona de contacte *
Estic interessat/da  en inscriure'm a la formació de Marketing digital per a empreses en la següent edició: 
Clear selection
Estic interesst/da en inscriure'm a la formació de Conèixer el sistema de bonificacions: 
Com ja hem comentat  anteriorment les places son limitades, sense que tingui cap cost per les empreses, ja que es un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona amb aportació municipal del Ajuntament  de Sant Pere de Ribes.A partir de rebre les respostes analitzarem les respostes i us comunicarem  si podeu formar part del projecte i  la data de la propera sessió informativa.Per qualsevol aspecte podeu contactar al:serveilocalocupacio@santperederibes.cat *
Informació sobre la llei de protecció de dades
El model de gestió de la privacitat i la protecció de dades de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes es fonamenta en el marc jurídic següent:

Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE.
Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals
Les directrius del Grup de Treball de l’Article 29.
Altra normativa de desenvolupament de la protecció de dades (per a més informació, es pot consultar http://apdcat.gencat.cat/ca/autoritat/normativa/)
Acceptes facilitar-nos les teves dades a través del formulari Google i que poguem facilitar les mateixes a NODE Garraf per tal de poder proporcionar els serveis anteriorment explicats.
ACCEPTACIÓ POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy