Bústia de reconeixements, queixes i suggeriments
Amb la finalintat de millorar el nostre servei necessitem conèixer la teva opinió. Anota el teu reconeixement, queixa o suggeriment i se't respondrà en el termini d'una setmana, des del dia que es recull la queixa. És obligatori omplir els camps del qüestionari.
En cap cas, es respondran queixes anònimes o personals.

Atenció: és imprescindible que a la vostra sol·licitud indiqueu una adreça de correu electrònic real a la que us puguem enviar comunicacions.
Email address *
AVÍS LEGAL Totes les dades facilitades a través del present formulari seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016 de protecció de dades de caràcter personal, i l'informem que té vostè dret a l'accés al fitxer, rectificació i cancel•lació de les seves dades, podent exercitar tals drets enviant, per escrit, una sol•licitud a la secretària de l’Institut Pere Martell <e3006630@xtec.cat>. Mitjançant l'enviament d'aquest formulari, vostè presta el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Les dades facilitades són les estrictament necessàries per a la preinscripció a cicles formatius i seran utilitzades exclusivament per a la correcta gestió d'aquest procés. *
Required
Data *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom i cognoms *
Your answer
DNI/NIE *
Your answer
Edad *
Your answer
Usuari *
Si actualment ets alumne/a del centre, indica el Cicle formatiu de grau mitjà
Si actualment ets alumne/a del centre, indica el Cicle formatiu de grau superior
Pregunta sense títol
Pregunta sense títol
Curs
Tipus de reconeixement, queixa o suggeriment *
Formulació del reconeixement, queixa o suggeriment *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Institut Pere Martell. Report Abuse