6 de maig: Contra les falses cooperatives, per un treball digne i segur!
Adhesions a l'acte de protesta del 6 de maig de 2017 a les 17h a la Plaça dels Màrtirs de Vic.
Carta d'adhesions
Companyes, companys,

Us convidem a l’acte del dia 6 de maig a les 5 de la tarda a Vic, amb el lema CONTRA LES FALSES COOPERATIVES, PER UN TREBALL DIGNE I SEGUR.

Hi haurà concentració i parlaments a la Plaça dels Màrtirs i acabarà amb una cadena humana al voltant del Sucre, seu del Consell Comarcal d’Osona i on està ubicada l’estàtua erigida al Porcater, que per a nosaltres simbolitza la lluita contra l’esclavatge a les Càrnies.

Després dels nous drets que s’han aconseguit per als treballadors de les falses cooperatives (però que no seran efectius sense lluita), volem organitzar una trobada solidària de treballadors/es de diferents àmbits molt precaris i mostrar-los el nostre suport. En aquest acte prioritzarem donar veu a les treballadores i treballadors de les diferents lluites; per tant, es llegirà un sol manifest unitari (que us adjuntem) i la llista de les entitats adherides. No es demana només l’adhesió a l’acte sinó un compromís en aquesta lluita. Per tant, demanem:

A les entitats: Que facin, en la mesura de les seves possibilitats, una aportació econòmica a les caixes de resistència, o bé que es comprometin a participar en les mobilitzacions que convoquin els/les treballadores en lluita i ajudin en la difusió i denúncia de la problemàtica.

Als ajuntaments: que es comprometin políticament a vetllar per la seguretat de les treballadores i la salubritat del seu lloc de treball. Que denunciïn qualsevol infracció de la llei a Inspecció de treball. També, que tinguin en compte l’impacte ambiental i el compromís social de les empreses a l’hora de donar les llicències legalment preceptives.

Us hi esperem!

Aquest acte està impulsat per Càrnies en lluita i la XES (Xarxa d’Economia Solidària), però esperem que moltes altres entitats s’hi adhereixen a la convocatòria.

Nom entitat *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms