De Doorleefboek kennismaking
Wanneer: 12 juni 2019, van 15.00 tot 17.00
Waar: Babel (Hinthamerstraat 74 Den Bosch, ruimte 2.3)
Kosten: 12 euro voor de kennismaking, 36,95 euro voor de kennismaking en het Doorleefboek samen.
Neem contact met ons op via: doorleefboekevents@gmail.com

Het Doorleefboek is een prachtig boek voor kinderen op de basisschool die met rouw te maken krijgen. In het boek vind je verhalen over dieren die rouwen, praktische opdrachten en achtergrondinformatie over hoe je een kind dat rouwt kunt begeleiden. Meer informatie over het Doorleefboek vind je op de Doorleefsite: https://www.doorleefboek.nl/

Speciaal voor mensen die met basisschoolkinderen werken (leerkrachten, IB-ers, kindercoaches, speltherapeuten, creatieve therapeuten) organiseert Ellen Dreezens, de schrijver van het boek een kennismaking met het Doorleefboek. Na deze interactieve lezing weet je meer over kinderen en rouw, en over hoe het Doorleefboek je kan helpen wanneer een kind in jouw klas/praktijk rouwt.

Kom op 12 juni 2019 tussen 15.00 en 17.00 naar Babel (de voormalige Muzerije) in Den Bosch en leer in 2 uur alle basics die je nodig hebt. Hierdoor sta je steviger wanneer een van je leerlingen met rouw te maken krijgt en heb je de benodigde achtergrondkennis om basisschoolkinderen zo goed mogelijk te helpen.

De Doorleefboek kennismaking kost 12 euro. Je krijgt hiervoor alle achtergrondkennis die je nodig hebt over kinderen en rouw. Koffie en thee gedurende de kennismaking zijn inbegrepen. Het Doorleefboek kost 29,95 euro. Speciaal voor deelnemers aan de Doorleefboek kennismaking rekenen we een korting wanneer je de Doorleefboek kennismaking en het Doorleefboek zelf nu tegelijkertijd bestelt. Je krijgt het totaal (kennismaking & boek) niet voor 41,95 euro, maar voor 36,95 euro. Je kunt het Doorleefboek ook tijdens de kennismaking zelf kopen (zonder korting).

Email address *
Naam en achternaam *
Stad en organisatie *
Na registratie ontvangt u een e-mail met de betalingslink. Ik begrijp dat ik 12 euro moet betalen voor het evenement. *
Required
Algemene Voorwaarden: Wij verwerken uw persoonlijke gegevens met betrekking tot administratieve en organisatorische kwesties. De foto's en opnames gemaakt tijdens het evenement worden voor onbepaalde tijd bewaard in onze database. Groepsfoto's kunnen worden gebruikt voor marketing- en promotiedoeleinden, waaronder de officiƫle Doorleefboek website, pagina's van sociale media, nieuwsbrief en dergelijke. Als er afzonderlijke foto's worden gebruikt, wordt u eerst om toestemming gevraagd. *
Required
Het verhaal achter het Doorleefboek
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service