Intromässan - Anmälan HT2017
Intromässan syftar till att ge studenterna vid Mittuniversitetet Campus Östersund en inblick i det föreningsliv som finns att tillgå i Östersund med omnejd, samt möjlighet att ta del av studentnyttiga erbjudanden från företag och myndigheter. Detta arrangemang är uppskattat bland både studenter och mässdeltagare och det är ett utmärkt tillfälle att visa vad just Ni har att erbjuda studenterna i Östersund!

Mässan äger rum tisdagen den 12 september klockan 09:30-14.30 i Ljushallen i hus G på Mittuniversitetets Campus i Östersund. Ni är välkomna att rigga upp inför mässan från klockan 08.30.

Sista anmälningsdag är söndag 3 september klockan 23:59. Antalet platser är begränsade så det är först till kvar som gäller.

Ingen försäljning får förekomma under mässan. Bjudning av smågodis och frukt är tillåten, men om utställaren önskar bjuda på annat, såsom kaffe och kaka, ska detta beställas av utställaren via restaurang Cultum senast en vecka innan mässan, kontakta cultum@sko.miun.se för att lägga en beställning.

Organisationsinformation
Löpande information och uppdateringar erhålls via e-post.
Organisationstyp *
Alla ideella föreningar och fackförbund står gratis under Intromässan. Företag betalar en avgift på 3 000 kr för sin plats. För de företag som har samarbetsavtal med Studentkåren i Östersund kan särskilda överenskommelser gälla.
Organisationens namn *
Your answer
Organisationsnummer
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
E-­post *
Your answer
Telefon
Your answer
Faktureringsinformation
Gäller endast företag.
Your answer
Är du samarbetspartner med Kårrabatt? *
Om du önskar bli, tar vi kontakt med er för att utforma avtalet.
Placering
Varje organisation som ställer ut under mässan tilldelas en plats på 2x1 meter. Nedan kan ni välja om ni behöver ett bord till er mässplats.
Behöver ni bord? *
Antal ståbord är begränsat, först till kvarn gäller.
Övriga kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studentkåren i Östersund. Report Abuse - Terms of Service