Inschrijfformulier Business Run SNS Oss City Run 2019
Welkom
Welkom bij de inschrijving voor de tweede editie van de SNS Oss City Run.

Heel erg leuk dat jullie als bedrijf mee willen doen op 14 april! We gaan er samen een hartstikke mooie dag van maken. Zijn jullie al klaar voor een nieuwe route met nieuwe iconische gebouwen in de Osse binnenstad?
LET OP! Dit inschrijfformulier is bedoeld voor alle bedrijventeams die mee willen doen aan de SNS Oss City Run. Wilt u echter als individuele deelnemer meedoen? Ga dan terug naar www.runlimited.nl en klik op de knop "Inschrijven Individueel". De inschrijving loopt tot en met zondag 31 maart 2019.

Wijziging of annuleren?
U kunt tot en met 31 maart 2019 wijzigingen doorgeven. Dit kunt u doen door te mailen naar info@runlimited.nl. Hebt u een team ingeschreven, maar wilt u uw inschrijving annuleren, dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Ook deze vindt u op onze website www.runlimited.nl. Annuleren kan tot en met 18 maart 2019. Er worden dan wel €5,00 administratiekosten verrekend.

Zijn jullie het fitste bedrijf van Oss en omstreken?
Bij de Business Run schrijft u een team in van minimaal 3 en maximaal 5 personen. De drie snelste tijden worden bij elkaar opgeteld voor het eindklassement. U doet ook mee als individuele deelnemer in ons reguliere klassement! Voor alle informatie over de Business Run kijkt u op www.runlimited.nl/business-run
Akkoordverklaring *
Required
Voor welk onderdeel wilt u zich inschrijven? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service