Dóno suport a la campanya #FemEU_2019 Fem Europa amb mirada Feminista
Formulari de suport a la campanya d'incidència a les eleccions europees 2019 #FemEU2019 perquè la futura agenda política europea, incorpori com a prioritat garantir els drets humans de les dones i fer efectiva la igualtat de gènere.
La Fundació Aroa compleix amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades)
Les dades que ens facilites en aquest formulari seran incorporats en un fitxer automatitzat de la Fundació Aroa pel desenvolupament d'aquesta campanya. Si desitges rebre informació d'altres activitats relacionades pots donar el teu consentiment al final del formulari. El tractament de totes les dades tindrà caràcter confidencial. Quan ho desitgis, podràs accedir a les teves dades, rectificar-les o cancel·lar-les, dirigint-te per escrit a: Departament de Comunicació, Fundació Aroa, C/Diputació n. 466 2n. 4a. CP 08012, Barcelona o als correus electrònics aroa@fundacioaroa.org i fem_eu@fundacioaroa.org
Email address *
Dóno suport a títol
Nom i Cognoms *
Your answer
Entitat (si s'escau)
Your answer
Institució pública (si s'escau)
Your answer
Empresa (si s'escau)
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Comentaris
Your answer
Vols rebre informació d'altres activitats relacionades?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fundació Aroa. Report Abuse - Terms of Service