Cop de Pedal. Els Masos del Terme - Zona Sud
28 d'octubre diumenge hora: 10.00 h Lloc de trobada: Parc de la Festa

Cop de pedal- Els masos del terme- Zona Sud
Tot pedalant pels camins del nostre terme, podrem descobrir tot un seguit de masos amb un valor patrimonial important. Tindrem a mes ocasió de visitar Mas Calbó
Recorregut: 18 kms .. Dificultat: mitjana. A partir de 10 anys.
Limitat als 30 primers inscrits
Activitat gratuïta. Cal inscripció

OBSERVACIONS GENERALS:
Cal portar casc i es recomana dur roba còmode i prendre aigua.
Els menors han de venir sempre acompanyats d’un adult.
L’edat recomanada és orientativa. Cal que valoreu les possibilitats de l’infant per fer el recorregut. Si teniu dubtes contacteu amb nosaltres per correu electrònic.


Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
A continuació us demanem autorització per poder utilitzar les dades que ens oferiu en aquest formulari. Les dades seran utilitzades només per a la organització de l'activitat i la difusió d'altres activitats similars. Es imprescindibles que marqueu si o no per a poder formalitzar la inscripció.
Autoritzo a incorporar les meves dades al fitxer de USUARIS BICICAMP* *
Required
* CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de
Protecció de dades, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és L'associació Bicicamp amb NIF G-55527121, amb seu a Centre Civic del Carme, Pl de la patacada 1 43201 Reus i correu electrònic infobicicamp@gmail.com
En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer :USUARIS BICICAMP és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Bicicamp estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms