Младежки форум Voice it: регистрация за участие

За втора поредна година Национална мрежа за децата заедно с младежка мрежа Мегафон организират форум Voice it: Мнение от значение - еднодневно събитие по повод годишнината от подписването на Конвенцията на ООН за правата на детето.Тази година отбелзязваме 27 години от подписването й и отново във фокуса на събитието попада правото на мнение и участие.

Ние от Национална мрежа за децата вярваме, че младите хора имат право на мнение и участие по темите, които засягат техния живот. Насърчаването на детето да прави избор го учи на независимост, а упражняването на мнение е процес, в който то се учи да формира и да изказва мисли. Ако участва във вземането на решения по въпроси за своя живот, то ще знае как да прави това много по-добре, когато порасне. Включително и защото ще знае, че вземането на решения е последвано от ангажимент и отговорност за изпълнението им.

В рамките на събитието ще вземат участие юноши от младежка мрежа Мегафон, представители на организации-членове на Национална мрежа за децата, както и експерти и специалисти в сферата на детските права.
Voice it е отворен за всеки младеж, който има желание да научи повече за правата на децата от свои връстници, да се запознае с младежки организации и организации, които работят с и за деца, както и да се включи в панелни дискусии, работилници и специалната мисия на Voice it: Мнение от значение.

Тази форма цели да спомогне за предварителната подготовка на форума.

КОГА: 20.11.2016 (Неделя). Отваряне на вратите от 9:30. Официално откриване от 10:00.
КЪДЕ: Национален дворец на културата, зала 7, ет.5

Ако силно се вълнуваш от правата на децата и искаш да прекараш един ден сред активни и инициативни младежи, не се колебай да ни посетиш и да се включиш в младежкия форум.

ВХОД СВОБОДЕН.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms