Регистрација за Пролетна грант академија - 31 март - 30 мај 2022 секој пон. и чет. од 11:30-14:30 и/или од 18:30 - 21:30 ч.
Седум и пол (7.5) неделната Пролетна Грант Академија почнува од 31 март, а завршува на 30 мај 2022. Во тој период два пати неделно во понеделник, и четврток, во два термини: пладневен (11:30-14:30 ч.) и/или вечерен (18:30-21:30 ч.), ќе бидат работилниците кои се дел на грант академијата.  Со учество во пролетната  грант академија на вкупно 16 сесии (12 редовни и 4 дополнителни), добивате преку 55 часови програма (во кои вклучени се и 5 индивидуални/ тимски менторски сесии од по 1.5 час).
Со учеството во есенската Грант Академијата за Вас ќе обезбедите:
- еден целосно направен предлог проект за грант подготвен за испраќање на сите компоненти во специфична грант програма (за ИПА 3, Еразмус+, Креативна Европа, Хоризонт Европа, ФИТР, Амбасади, други донаторски програми, итн.) ;
- стекнати вештини и разбирање на сите потребни чекори во фазите на развој и спроведување на еден проект за грант;
- електронска верзија на потребните формати, алатки и упатства за планирање и спроведување на проектот;
- можност да се добие грант од 5000 до ххх.000 евра, со аплицирање на подготвениот предлог проект, и
- многу други придобивки поврзани со проектното планирање и спроведување на проекти

Полната котизација за учество е 39.950 мкд. За оние кои сакаат да платат на рати, има можност да се плати на 3 рати и тоа по 14,300 мкд од рата (1ва рата пред почетокот, 2ра рата во 3 недела од ГА, и 3та рата во 6 недела). За учество на повеќе учесници од еден правен субјект, се добива попуст од 20% за двајца (вк. 63.950 мкд, т.е.31.985 од учесник) и 40% за тројца учесници (23.985 мкд. од учесник или вк. 71955 мкд. за сите тројца) .
За рана регистрација до 9 март 2020 , 23:59 часот, котизацијата  за учество е 29.990 МКД, а за оние што ќе се пријават до 24 март 2022, котизацијата е 33.990 МКД. СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА попуст од 25% до крајот на 25 март 2022.

ПОПОЛНЕТЕ ГИ ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ за Вас и правниот субјект кој ќе изврши уплата на средствата за котизација (доколку сте поединец, оставате податоци само за Вас). Оваа акција не важи за учесници кои веќе се имаат пријавено во оваа Акдемија (со пополнување на оваа форма, преку интернет страна или преку емејл). Повеќе информации овде: https://www.proefekt.mk/grant-akademija
 
За кусо време ќе можете да ги пополнете празните полиња во оваа форма која е под програмата подолу. Нема да Ви земе повеќе од 3 минути.

За подетални информации обратете се на email: info@proefekt.mk или на +389 (0)70 355 095
Sign in to Google to save your progress. Learn more
0. Сакам да се пријавам за грант академијата/Грант предизвикот која е во периодот *
1. Име и Презиме *
Забелешка: Во случај на аплицрање во тим, деталите за второто, третото лице ќе ги оставите во прашање бр. 11.
2. Полно име на правен субјект (компанија/организација/институција) кое го преставувате со учество во Грант Предизвикот и/или Грант Академијата? *
Забелешка: Наведете го целосното име на организацијата/институцијата. Доколу не претставувате некоја организциија само ставете „/“ во полето за одговор.
3. Адреса на правен субјект или поединец *
Забелешка: Наведете  ја поштенска адреса на правниот субјект/ поединец кој ја плаќа котизацијата за учество
4. ЕМБС на правниот субјект ? *
Доколу сте поединец ставете „/“ во полето за одговор
5. Даночен број на правниот субјект ? *
Доколу сте поединец ставете „/“ во полето за одговор
6. Општина каде е регистриран правниот субјект/ или каде живее учесникот   *
7. E-mail за контакт *
8. Телефонски број за контакт
9. Плаќањето ќе го направам на следниот начин *
Одговораат само учесници во ГРАНТ АКАДЕМИЈАТА
10. Ќе се пријавиме повеќе учесници од нашиот правен субјект
Одговораат само учесници во ГРАНТ АКАДЕМИЈАТА
Clear selection
11. (Одговараат само оние кои аплицираат како тим) Наведете го името на второто (и третото) лице со кого аплицирате како тим за учество во оваа грант Академија и/или Грант Предизвик,
Се пополнува во случај на аплицирање во тим - За секој од нив треба да се остави полно име и презиме, адреса, емејл и телефонски контакт за да подготвиме профактура
12. Дадете коментар, забелешка, мислење или информација која не можевте да ја наведете со претходните прашања:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy