Intresseanmälan dOsq 2023
Mottagningen 2023 närmar sig med stormsteg och nØllan gör snart sitt intåg på campus! Vi i personalen är sjukt taggade och redan igång och fixar och planerar.

Under Mottagningen är det mycket som händer och därför kommer vi att behöva all den hjälp vi kan få. Därför vänder vi oss till alla er fantastiska dOsq! Kanske är ni sugna på att vara statister under Kultmiddagen, eller kanske på att se massa panikslagna nØllan under placeringsprovet? Eller är din specialitet kanske att vara riktigt obehaglig i fängelsehålan?

Oavsett så kommer din hjälp att behövas och uppskattas! Vissa av eventen har begränsat med roller och då är det först till kvarn som gäller.

Frågor om vad som helst angående dessa event och ert deltagande kan ni skicka till halvbror@datasektionen.se eller indrif@datasektionen.se.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vem är du? *
Ex: Osquar Davidsson
Epost *
Ange helst en mail du kollar regelbundet ;)
Eventen
Innan du fyller i formuläret nedan kan du läsa igenom denna "event-ordlista" som kan vara bra om man inte riktigt minns vilka event som är vad! (Vi klandrar er inte 👦🏻👈🐠💭 )

• Kultmiddagen
Eventet då nØllan får uppleva en riktigt kultiverad middag! Vägen dit är lång och den intet ont anande nØllan får se många konstiga saker under sin färd. Här kan ni delta som statister utspridda över färdvägen och göra random (lagom spårat) shit 👌👌 (fyi, eventet kommer detta år ske kring KTH och ej vid donken i Rissne)

• TTG-Föreläsningen
På denna föreläsning får nØllan lära sig hur man festar av en äkta docent i festteori. Under föreläsningen deltar Teknologkören och illustrerar finsittare på en finsittning. Till detta "skådespel" behövs en flådig och finklädd servitör som serverar de sittande.

• TTG-Laboration
Efter TTG-föreläsningen är det dags för labb (gasque) där nØllan får testa sina nya lärdomar. Varje bord behöver därför en labasse som  visar nØllan hur man festar och som kan signera labkvittot.

• Hurry Scurry
Under detta event har campus förvandlats till en galax långt, långt borta och mottagningspersonalen har förvandlats till störtsköna utomjordingar och Star Wars karaktärer. nØllan har många uppdrag att lösa vilket ofta för dom till baren i Mos Eisley som kryllar av skumma typer. Mos Eisley kommer vara en riktigt bar med riktig servering. Efter Hurry Scurry kommer baren förbli öppen och skummisarna kan var kvar och ta det lugnt/festa. Skummisrollen är öppen för tolkning och ger er ganska stor frihet, så länge man ser skum och utomjordisk ut.

• Placeringsprovet
I början av den andra intensivveckan skriver nØllan ett trivialt diagnostiskt prov som avgör hela deras framtid... Nä, det skitsvåra provet visar sig vara på låtsats och nØllan kan lugnt skratta bort det hela efter en kortare tid i Matteinstitutionens skärseld. Till placeringsprovet skulle vi behöva en hel del seriösa tentavakter som får det hela att kännas legit!

•  Lunchrejv
Under en av luncherna förvandlas META till en rejvklubb och nØllan festar loss. Det som vore super är ifall det kommer ett fett gäng d-osq som kan släppa loss och dansa hela lunchen lång. Detta event kräver alltså bara en ovve och en vilja att dansa med UV-färg i ansiktet.

• Rättegången
Under dagen för nØllegasquen sker en rättegång där nØllan döms av Gammel Osquar Dräpare (GOD). Denna gamla räv (dräpare) behöver sminkas en hel del för sin roll och därför skulle vi behöva hjälp från någon!

• Fängelsehålan
Ingen rättegång utan fängelse som det brukar heta... eller nä förresten så är det inte. Såvida man inte är nØllan förstås! Under sin fängelsevistelse hålls nØllan på helspänn av sina fångvaktare som spejar, vakar, slår i gallret o.s.v. Det finns också somliga svingamla nØllan som fortfarande inväntar sitt straff i fängelset. Både vakter och fångar behövs!

• HTD, Hype Tagg d-osq.
Vi vill att studenterna ska få lära sig av er, de gamla stofilerna. Därför har vi planerat att inför en sittning så får nØllan förfesta med äldre dataloger. Ni får en budget av oss som ni kan bränna på fräsiga chipspåsar i kulörta färger. Sedan följer naturligtvis d-osq med på sittningen. Helt gratis. Det är rekommenderat att man går ihop 2-3 d-osq och är ett HTD-team tillsammans.
Vilka event skulle du vara intresserad att hjälpa till med?
Önska HTD-lagkamrater
Här skriver du vilka du skulle vilja anordna en förfest med.
Skulle du kunna tänka dig att hjälpa till med något annat som inte står listat här? *
Om du har något specifikt i åtanke så är det som sagt bara att slänga iväg ett mail till  halvbror@datasektionen.se eller indrif@datasektionen.se och berätta!
Övriga kommentarer
GDPR
Godkänner du att mottagningen lagrar personuppgifter (namn, epost) till senast den 9 november 2023.
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Konglig Datasektionen. Report Abuse