Pilot studija o rekreacijskom i športskom ribolovu na moru u Republici Hrvatskoj
Poštovani/e,

pred Vama se nalazi anketni upitnik namijenjen osobama koje su obavljale rekreacijski ili športski ribolov na moru u 2018. godini.

Rezultati anketnog upitnika koristit će se u pilot studiji o rekreacijskom i športskom ribolovu na moru u Republici Hrvatskoj u 2018. godini koju provodi Institut za oceanografiju i ribarstvo u suradnji s Upravom ribarstva pri Ministarstvu poljoprivrede.

Cilj pilot studije je procijeniti udio ulova rekreacijskog i športskog ribolova na moru u odnosu na gospodarski ribolov na moru te ribolovni napor vezan uz vrste morskih organizama uključene u studiju.

Vrste uključene u studiju (jegulja, hrskavičnjače i visoko migratorne pelagične vrste) definirane su na osnovi višegodišnjeg programa Unije za prikupljanje podataka i korištenje njima u sektorima ribarstva i akvakulture za razdoblje 2017.-2019. godine.

Molimo Vas da nam svojim iskrenim odgovorima pomognete da dobijemo što jasniju sliku o naznačenoj tematici. Anketa je anonimna, a Vaši odgovori koristit će se isključivo u svrhu izrade pilot studije.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem trudu i vremenu.


Plan prikupljanja podataka u ribarstvu Republike Hrvatske za razdoblje 2017. – 2019. godine sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service