Kandideer de nieuwe nachtburgemeester van De Beerzen

Op zaterdag 12 januari 2013 kiezen de inwoners van Oost-, West- en Middelbeers een opvolger van nachtburgemeester Marian Smolders, die sinds 29 april 2010 de functie bekleedt, ondersteund door haar wethouders en persvoorlichter. De verkiezingen worden georganiseerd door ‘t Interieur. De nachtburgemeester van de Beerzen neemt initiatieven om in de Beerzen het culturele leven op een hoger plan te tillen. Hij of zij treedt op als verbindende factor tussen kunstenaars en artiesten, overheden, sponsoren, vrijwilligers en publiek. Het nachtburgemeesterschap is een functie zonder officiële status of vastomlijnd takenpakket. Iedere nachtburgemeester kan op geheel eigen wijze invulling geven aan de rol als aanjager van cultuur. Draag via dit formulier jezelf of een ander voor als kandidaat. Dat kan tot uiterlijk 15 december aanstaande.

BELANGRIJK
- De kandidaat-nachtburgemeester kan een individu zijn, maar ook een groep mensen.
- Kandidaten moeten bereid zijn het nachtburgemeesterschap minimaal twee jaar te vervullen en deel te nemen aan het jaarlijkse nachtburgemeesterscongres, dat vorig jaar voor het eerst in Middelbeers werd georganiseerd.
- Meld jezelf aan of meld iemand anders aan.
- Per te kandideren persoon of groep personen een formulier invullen.
- De organisatie benadert door anderen aangemelde kandidaten met de vraag of ze bereid zijn deel te nemen aan de verkiezingen.
- Een raad van advies met Marian Smolders, Ellen Visser (loco-nachtburgemeester), Ruud Severijns (dagburgemeester van de gemeente Oirschot), Harrie van Hoof (oud-nachtburgemeester van de Beerzen) en Doro Krol (nachtburgemeester van Nijmegen) beoordeelt de aanmeldingen.
- Maximaal vijf kandidaten zullen door de raad worden genomineerd voor deelname aan de verkiezingsavond op 12 januari.
- Het publiek kiest op deze feestelijke avond in Gasterij De Kemphaan in Middelbeers wie de nieuwe nachtburgemeester wordt.

  Gegevens van degene die de voordracht doet (jij dus).

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Gegevens van de kandidaat / kandidatengroep nachtburgemeester

  Dit gedeelte hoef je niet invullen als je jezelf als individuele kandidaat aanmeldt. Als je contactpersoon bent van een team dat zich aanmeldt, hoef je alleen de overige namen in te vullen.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Motivatie

  This is a required question