Ilmoittautuminen kevään Väentapaamiseen 2017
Ilmoittaudu mukaan Väentapaamiseen! Väentapaaminen on Vihreiden nuorten vuoden suurin tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran 20.-21.5. Helsingissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vihreämieliset, niin uudet innokkaat kuin kokeneet konkarit!

Luvassa on kovia puhujia kuten kansanedustaja Antero Vartia, kirjailija ja feministi Rosa Meriläinen sekä Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö. Tarkemman ohjelman löydät osoitteesta www.vihreatnuoret.fi/vaentapaamisenohjelma

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan aina to 4.5. saakka.

Tapahtuma järjestetään Helsingissä, tarkka osoite ilmoitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa. Tilat ovat esteettömät.

Vihreät nuoret korvaa matkat koulutukseen, mikäli osallistut vähintään 75 prosenttiin ohjelmasta, johon olet ilmoittautunut. Matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Tapahtumassa järjestetään lattiamajoitus kaikille majoitusta tarvitseville.

Tapahtuman osallistumismaksu on 10 euroa ja sen voit maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Voit osallistua halutessasi myös vain jompanakumpana päivänä, osallistumismaksu on tällöin 5e.

Lisätiedot, kysymykset yms: järjestö- ja koulutuskoordinaattori Janette Huttunen puh. 045 139 3999 tai jarjestokoordinaattori@vihreatnuoret.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Sukunimi
Your answer
Etunimi
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Kotikaupunki
Your answer
Syntymäaika
Your answer
Osallistun
Olen osallistunut aikaisemmin Vihreiden nuorten tapahtumiin
Olen Vihreiden nuorten jäsen
Tarvitsen majoituksen
Majoitus järjestetään lattiamajoituksena Vantaan puolella lyhyen junamatkan päässä. Matkat majoitukseen korvataan.
Allergiat
Your answer
Muut tarpeet/toiveet
Onko sinulla esteettömyystarpeita? Onko jotain, mitä tulee huomoida, jotta tapahtuma on sinulla mahdollisimman mieluinen?
Your answer
Vapaa sana
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms