Sessions informatives al nou voluntariat en mentoria AFEV 2021-22
Et recordem que per al projecte de mentoria social de l'AFEV busquem persones voluntàries entre 18 i 32 anys (no podem acceptar mentors i mentores que siguin majors d'aquesta edat, si aquest és el teu cas, et recomanem visitar la web de la Coordinadora de Mentoria Social per poder trobar algun altre projecte que s'adigui més al teu perfil), que puguin disposar d'una tarda lliure a la setmana -2 hores més el desplaçament al punt de trobada- durant tot el curs 2021-22 (sense interrupcions llargues, més enllà de les vacances escolars de setmana santa i estiu), i que estiguin obertes a conèixer, aprendre, adaptar-se i créixer com a persones i com a referents d'una persona més jove.
Si us plau deixa'ns les teves dades i t'enviarem un recordatori quan s'acosti la data.
Mentrestant, pots consultar http://www.afev.cat o seguir-nos a les nostres xarxes socials (@AfevCat) per més informació.

----
Te recordamos que para el proyecto de mentoría social de AFEV buscamos personas voluntarias entre 18 y 32 años (no podemos aceptar mentores y mentoras mayores de esta edad, si este es tu caso, te recomendamos visitar la web de la Coordinadora de Mentoria Social para poder encontrar algún otro proyecto que sea más apropiado para tu perfil), que puedan disponer de una tarde libre por semana -2 horas más el desplazamiento al punto de encuentro- durante todo el curso 2021-22 (sin interrupciones largas, más allá de las vacaciones de semana santa y verano) y que estén abiertas a conocer, aprender, adaptarse y crecer como personas y como referentes de una persona más joven.
Por favor déjanos tus datos y te enviaremos un recordatorio cuando se acerque la fecha.
Mientras tanto, puedes consultar http://www.afev.cat o seguirnos en nuestras redes sociales (@AfevCat) para más información.
Email *
Nom // Nombre *
Cognom // Apellido *
Data de naixement // Fecha de nacimiento *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon // Teléfono
A quina d'aquestes sessions informatives VIRTUALS podries assistir? // ¿A cuál de estas sesiones informativas VIRTUALES podrías asistir?
Si cap de les sessions ofertes et va bé, quina disponibilitat tens? // Si ninguna de las sesiones ofrecidas te va bien ¿qué disponibilidad tienes?
Les sessions informatives tenen lloc per vídeotrucada. T'enviarem un whatsapp de recordatori // Las sesiones informativas tienen lugar por vídeollamada. Te enviaremos un whatsapp de recordatorio.
Si per qualsevol motiu no pots participar siusplau avisa'ns per telèfon, mail o whatsapp a 633 26 46 26 / voluntariat@afev.org.
Si por cualquier motivo no puedes participar por favor avísanos por teléfono, mail o whatsapp a 633 26 46 26 / voluntariat@afev.org
Protecció de dades personals / Protección de datos personales
Et recordem que les teves dades han estat incorporades al sistema de tractament de l’AFEV únicament amb la finalitat de poder participar al projecte de mentoria social i que, sempre i quan es compleixin els requisits exigits per la normativa, podràs exercir els teus drets d'accés, rectificacions, limitacions de tractament, supressió ("dret a l'oblit"), portabilitat, oposició i revocació, en els termes que estableix la normativa vigent i aplicable en matèria de protecció de dades, dirigint la teva petició a l'adreça postal C/Avinyó 44, 3r 08002, Barcelona o bé a través de correu electrònic dades@afev.org
Te recordamos que tus datos han sido incorporados en el sistema de tratamiento de AFEV únicamente para la finalidad de poder participar al proyecto de mentoría social y que siempre y cuando se cumplan los requisitos exigidos por la normativa, podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión (“derecho al olvido”), portabilidad, oposición y revocación, en los términos que establece la normativa vigente y aplicable en materia de protección de datos, dirigiendo tu petición a la dirección postal C/ Avinyó 44, 3r 08002, Barcelona o bien a través de correo electrónico dades@afev.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Afev. Report Abuse