Hämeen hoffien DOBO-tutustuminen 24.2.2019
Hämeen hoffit järjestävät DOBO:n tutustumisen 24.2.2019, kouluttajana on Jenni Kaipainen (Urheilukoirahieroja, Koiran ravitsemusneuvoja, Dobo-koulutusohjaaja) koirapalvelu Origosta.

Dobo-tutustumispäivään ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset yli 6 kk ikäiset koirat.

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Lisäksi laji kehittää myös koiran ja omistajan välistä suhdetta. Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat lisäksi helpommin tuettavissa ja ovat perus jumppapalloa kestävämpiä. Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Halli on lämmin ja tekonurmipohjainen. Mukaan joustavat vaatteet ja paljon nameja koiralle. Koulutuksen hinta on 25e / koirakko (HÄH:n talkooporukka 15e). Koulutukseen otetaan enintään kuusi koirakkoa, etusija Hämeen hoffeilla. Kuunteluoppilaat 10e.

Kutsukirje lähetetään osallistujille paria päivää ennen koulutusta.

TERVETULOA!

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Koiran rotu, nimi ja ikä *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service