Sz. Simon Éva: A 16. századi magyar és oszmán összeírások párhuzamos felhasználásának lehetőségei a családtörténeti kutatásokban
A foglalkozás során a nem nemes családok kutatásában használható, egészen a 16. századig visszanyúló forrásokkal és az azokból készült adatbázisok használatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
A kurzusokra vonatkozó általános információk
Hetedíziglen című családtörténet-kutatásról szóló képzési programunkra előadásonként kell jelentkezni, így lehetőségük van arra, hogy az Önöket érdeklő témát hallgathassák. Akik a bevezető ismeretekkel már tisztában vannak, bátran jelentkezhetnek a speciális témákra. Az egyes előadásokra a megjelölt létszámkeret erejéig fogadunk jelentkezőket a regisztráció sorrendjében. A nagy előadásokat 15, a kisebb foglalkozásokat 5 főtől indítjuk. Aki férőhely hiányában esetleg most nem tud eljutni programjainkra, a következő azonos témájú előadásra való jelentkezéskor elsőbbséget élvez. Az előadásokat megismételjük és a beérkező jelzések, igények alapján bővítjük is témáinkat. Az egyes programokat követően elégedettségi kérdőívet küldünk a résztvevőknek, amelyen jelezhetik észrevételeiket és javaslataikat.
Időpont
2019. december 2. 17 óra
Helyszín
MNL Országos Levéltára, Bp., Bécsi kapu tér 2–4. 1. fsz., előadóterem
A résztvevők száma:
max. 5 fő
A jelentkező neve: *
E-mail címe: *
Telefonszám (csak sürgős értesítés esetére): *
Megjegyzés
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy