Ledare hos Popkollo Göteborg sommaren 2019
I det här formuläret söker du som är intresserad av att vara musikledare, kvällsledare, kollokoordinator, praktikant eller volontär på något av föreningen Popkollo Göteborgs sommarkollon. Vi har vår bas i Göteborg men anordnar kollo på flera olika platser i Västra Götalandsregionen.

Popkollo Göteborg är en ideell förening, vilket innebär att ledarrollen inte är ett vanligt sommarjobb. Det är en möjlighet att bidra till en jämställd musikscen. En chans att ge dagens unga tjejer och transpersoner inspiration, glädje, stöttning, styrka och gemenskap. Hela föreningen bygger på att engagerade personer arbetar ideellt för att skapa en positiv förändring för vår målgrupp.

Vi strävar alltid efter att kunna ge våra kolloledare ett arvode - ni gör ju ett oerhört viktigt arbete! Men eftersom Popkollo har en glidande skala på sin deltagaravgift - för att alla ska kunna delta oavsett ekonomisk bakgrund - så är vi beroende av bidrag och sponsorer för att kollona ska gå runt. Eftersom vi ännu inte vet vilka bidrag vi kommer beviljas kan vi inte garantera ett fast arvode i förväg. Under våren arbetar vi hårt med att söka fler bidrag och hitta sponsorer för att ni ska få ersättning för ert hårda arbete! Hittills har det under alla år alltid blivit någon form av arvode, men det varierar från år till år.

Vi vill vara ärliga med detta så att ni som ledare kan göra ett aktivt val utifrån era förutsättningar. Vi har full förståelse för att ens ekonomi kanske inte möjliggör ett arbete med osäker inkomst. Men om ni har möjlighet att delta utifrån dessa förutsättningar så får ni i gengäld massor av kärlek från deltagarna, minnen för livet och den stärkande vetskapen att ni bidragit till att göra världen till en lite bättre plats.

Har du frågor? Kontakta verksamhetskoordinator Jessica på jessica.nilsson@popkollo.se


För och efternamn
Your answer
Ålder
Your answer
E-post
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Vilken stad bor du i?
Your answer
Berätta kort om dig själv!
Your answer
Varför vill du vara ledare eller praktikant på Popkollo?
Your answer
Vilka kollon är du intresserad av?
Har du någon relation till den plats eller de kollon du valt? Beskriv gärna!
Your answer
Vilken/vilka typ av roller tror du skulle passa dig bäst?
Vilka förväntningar har du på rollen/rollerna du valt?
Your answer
Vilka musikkunskaper och -erfarenheter har du att dela med dig av på Popkollo? Spelar du något instrument?
Your answer
Vilka andra kunskaper och erfarenheter har du att dela med dig av på Popkollo?
Your answer
Vilka språk kan du?
Your answer
Vi vill ha en så stor bredd av kompetens och förebilder som möjligt under ett kollo. Därför undrar vi om du har erfarenhet av att bryta mot normer, alltså bryta mot det som "samhället" anser vara vanligt och normalt, i musiksammanhang eller i övriga samhället?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Popkollo. Report Abuse - Terms of Service