ПРИСТАПНИЦА
НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ НА ПОЛИЦИЈАТА
 
УЛ. ЈАНКО МИШИЌ БР. 6, СКОПЈЕ

ТЕЛ. 078/909-209
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ИМЕ *
ПРЕЗИМЕ *
ЕДИНСТВЕН МАТИЧЕН БРОЈ *
МЕСТО НА РАЃАЊЕ *
АДРЕСА НА ЖИВЕЕЊЕ *
ОРГАНИЗАЦИОНА ЕДИНИЦА *
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ *
Е-ПОШТА
УСЛОВИ ЗА ЧЛЕНУВАЊЕ
Согласно сите ивршени консултации и запознавања со статутот, планот, програмата и работата на НСП, лично барам и се согласувам од мојата месечна плата да ми се одбиваат по 150,00 денари секој месец. Наведената сума да се префрлува од мојата плата на сметка на ГРАНСКИ НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ НА ПОЛИЦИЈАТА на име месечна синдикална чланарина на НСП.
ПРАВА НА ЧЛЕНОТ
- Добивање на правен совет,
- Соодветен договор за бесплатна адвокатска консултација и услуга,
- Бесплатно адвокатско застапување за одредени предмети со претходно прецизирање на проблемот,
- Стручни советувања, синдикални обуки, семинари и друг вид на едукација според можностите на НСП,
- Синдикална членска легитимација изработена од НСП кој планира и со правни лица договара поволни економски пакети за членовите и
- други права предвидени со статутот и програмата на НСП.

НАПОМЕНА: НСП пристапницата ја доставува до Оддел за финансиски прашања каде што членот прима плата, но доколку нема континуитет на месечна уплата како членарина на име на НСП, лицето потписник на оваа пристапница нема да се смета за полноправен член.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy