ToU perhejäsentiedot
Toivalan Urheilijat ry:n jäsenmaksu maksetaan perhekohtaisesti. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2020 on 40€/perhe. Seura siirtyi vuoden vaihteessa sähköiseen laskutukseen ja tällä lomakkeella kerätään tiedot jäsenmaksun laskutusta varten. Perhejäsenmaksu maksetaan jatkossa suoraan seuran tilille, joten huomaa pankkitilin muutos jäsenmaksun maksamisen yhteydessä.

Perhejäsenmaksun yhteydessä laskutetaan myös kaikilta pelaajilta seuramaksu. Seuramaksu pitää olla maksettu huhtikuun loppuun mennessä. Seuramaksu on 200 euroa kaikilta Itäisen alueen sarjaa (entinen piirisarja) pelaavilta pelaajilta.

Ilmoita tällä lomakkeella KAIKKIEN PERHEENJÄSENTEN TIEDOT sekä laskutus- että sähköpostiosoite.
LASKUTUSTIEDOT
Ilmoita tässä millä tiedoilla perhejäsenmaksu ja seuramaksu laskutetaan (nämä tiedot eivät siirry perhetietoihin). Alaikäisten pelaajien kohdalla laskutustiedoissa ilmoitetaan aina huoltajan tiedot.
Nimi *
Osoite *
Sähköposti *
Puhelin *
PERHEEN JÄSENTEN TIEDOT
Ilmoita tässä KAIKKIEN samassa "ruokakunnassa" asuvien tiedot. Huomioi, että laskutustiedot eivät siirry näihin jäsentietoihin, joten ilmoita myös omat tiedot tarvittaessa uudestaan perheen jäsenten tiedoissa. Joukkue ilmoitetaan sen mukaan missä joukkueessa ko. pelaaja pelaa. Jos perheen jäsen ei pelaa eikä ole mitenkään joukkueen toiminnassa mukana, niin silloin ilmoita Ei joukkuetta/ei pelaa jalkapalloa.
Nimi 1 *
Joukkue 1 *
Nimi 2
Joukkue 2
Clear selection
Nimi 3
Joukkue 3
Clear selection
Nimi 4
Joukkue 4
Clear selection
Nimi 5
Joukkue 5
Clear selection
Nimi 6
Joukkue 6
Clear selection
Nimi 7
Joukkue 7
Clear selection
Nimi 8
Joukkue 8
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy