Portes Obertes Escola Jardí 2021
Estimades famílies.

Com podeu imaginar, la celebració de la jornada de Portes Obertes 2021 de l'Escola Jardí de l'Ateneu per a les noves famílies interessades a matricular els xiquets i les xiquetes el curs 2021-2022 per primera vegada no podrà ser com altres anys; sinó més senzilla i en grups menuts amb un aforament controlat.

El següent formulari que permetrà organitzar millor les tres sessions informatives previstes: dilluns 29, dimarts 30 i dimecres 31 de març a les 15.30, per a les famílies interessades en l'etapa d'Educació Infantil; i dilluns 29, a les 17.30, per a les famílies interessades en Educació Primària i Secundària.

Anirem revisant les respostes i, en cas que es cobriren les places, habilitaríem nous horaris. Per altra banda, si fóra impossible assistir a cap de les sessions marcades, també hem deixat un espai al formulari perquè ens ho feu saber i contactarem amb vosaltres per concertar una visita.

També vos adjuntem l'enllaç al formulari de preinscripció 2021-2022, per si encara no l'haguéreu enviat i estiguéreu interessats en rebreu tota la informació a propòsit dels tràmits necessaris per a matrícula a mesura que vagen publicant-se per part de Conselleria: https://forms.gle/2DuFpepN5gMDa3gBA

Mentrestant, com sempre, si teniu qualsevol dubte o voleu comentar alguna qüestió, també podeu enviar-nos un correu a escuelajardin@escuelajardin.org.

Moltes gràcies per l'interés i fins molt prompte!
Email address *
Reserva la sessió informativa per a l'etapa d'Educació Infantil
Clear selection
(Dilluns, 29 de març de 2021 a les 15.30: completa)
Reserva la sessió informativa per a les etapes d'Educació Primària i Secundària
Clear selection
Confirma'ns si vindràs amb un acompanyant
Clear selection
Si no pogueres assistir a cap de les sessions informatives, però continues interessat a vindre a conéixer-nos, explica'ns la disponibilitat i farem el possible per concertar una visita.
Podeu anar fent-vos-en una idea a www.escuelajardin.org o al www.facebook.com/escolajardi/ o tafanejar al nostre compte d'Instagram: @escolajardi_sueca. Vos esperem!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Escola Jardí de l'Ateneu - Escuela Jardín del Ateneo. Report Abuse