Eindexamencorrespondenten gezocht!
Als je correspondent bent, dan kunnen wij je na afloop van een examen kort bellen voor een eerste reactie. Ging het lekker of juist heel slecht? Welke vragen vielen op? Gebeurde er nog iets bijzonders in de zaal? Jouw reactie gebruiken we in onze nieuwsberichten op Scholieren.com.

Als correspondent ben jij ook de ogen en oren van Scholieren.com tijdens de examens. Als je bijzondere dingen hoort of ziet gebeuren rondom de examens, geef je het aan ons door. Wij gaan er dan meteen achteraan!

Aanmelden kan tot en met 31 maart 2020. Als je bent geselecteerd als correspondent, ontvang je in die week van ons een mailtje met instructies.
Wat is je voor- en achternaam? *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Wat is je telefoonnummer? *
Your answer
Hoe oud ben je? *
Your answer
Op welk niveau doe je examen? *
Op welke school zit je? *
Your answer
Welke vakken heb je in je pakket? *
Required
Is er nog iets anders wat we van je moeten weten?
Your answer
Tot slot nog even een verplicht stukje over je gegevens. We gebruiken je persoonsgegevens (naam, e-mail, telefoonnummer) alleen om contact met je op te nemen over de eindexamens. Na de eindexamens verwijderen we je gegevens weer. Hieronder kun je toestemming verlenen voor het opslaan van je persoonsgegevens. Toestemming is nodig om je te kunnen aanmelden als correspondent. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy