Turun Ratsastajien oheisliikuntahaaste 27.4.-30.5.2020
Arvomme yhden ratsastustunnin Artukaisten ratsastuskoulussa (normaali 8 henkilön irtotunti)!
Pääset osallistumaan arvontaan lunastamalla itsellesi arpalipukkeita harrastamalla reipasta liikuntaa 30 minuuttia ja sen jälkeen täyttämällä oheisen kaavakkeen. Koska kyseessä on ratsastuksen oheisliikuntahaaste, ratsastuksesta ei valitettavasti saa arpoja. Lähde siis lenkille, tee kotijumppa tai päihitä perheejäsenesi pihasulkkiksessa, vain mielikuvitus on rajana. Arpoja voi lunastaa rajattoman määrän.

Toimi siis näin:
1) Harrasta reipasta liikunta vähintään 30 minuuttia.
2) Avaa tämä kaavake ja täytä tiedot.
3) Lähetä vastaus!
Toista kohdat 1-3! :)
Halutessasi voit jakaa kuvan someen ja innostaa muitakin liikkumaan! Instagramissa ja Facebookissa voit tägätä Turun Ratsastajat.


Arpavoiton voi lunastaa henkilö, joka omaa vähintään HeC ratsastustaidot. Arpavoitto on lunastettava viimeistään 31.7.2020 eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai luovuttaa eteenpäin. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan etunimen myös viikkotiedotteessa ja sosiaalisessa mediassa.

Henkilö- ja yhteystiedot kerätään vain arvontaa varten, niitä ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne hävitetään heti arvonnan jälkeen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Yhteystiedot (sähköposti tai puhelinnumero) *
Olen tänään harrastanut 30 minuuttua reipasta oheisliikuntaa ja lunastan tällä ilmoituksella yhden arvan! *
Mitä liikuntaa harrastit? *
Jaa halutessasi kuva somessa ja innosta muitakin liikkumaan! 😊 (Muista painaa vielä Lähetä, joka löytyy kuvien jälkeen!)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy