Anmälan till utbildningen Föreningsfunktionär
Den här säsongen kommer EMP (elektroniskt matchprotokoll) att användas i sekretariatet på alla matcher i serierna från och med U12. Det gäller alltså för de spelare som är födda 2007 och äldre, men ni som har 08:or som spelar i U12-serien omfattas också av detta.

Vi rekommenderar att det är flera från varje lag som går utbildningen för Föreningsfunktionär eftersom man ska sitta två funktionärer i sekretariatet vid varje match, så gå snarast ut till era ledare och föräldrar och be dem anmäla sig till utbildningen. Utbildningen är på ca 3 timmar och ges vid två olika tillfällen mellan kl 18-21 i Eriksdalshallen.

Föreningsfunktionären får behörighet att, efter avslutad och godkänd kurs, sitta som funktionär på matcher med EMP i åldrarna U12-U14 samt lägre seniorserier (Trim, H5, H4, D5, D4). För äldre ungdom krävs det att man är distriktsfunktionär, vilket är en annan utbildning än denna. (På USM krävs distriktsfunktionärsutbildning för tidtagare och föreningsfunktionär med EMP kunskaper som sekreterare.)

Efter avslutat kurs kommer kursdeltagarna få en legitimation som visar att man genomfört utbildningen och man kan efter det titulera sig Föreningsfunktionär. Man måste gå utbildningen vartannat år för att behålla sin legitimation.

Kursinnehåll

Grunder inom handboll
Regler och domartecken viktiga för funktionären
Utrustning och arbetsplats
EMP och Arbetsprotokoll
Övrig information
Anmäl dig till utbildningen här nedanför, välkommen!
Jag kommer
Namn
Your answer
E-postadress
Your answer
Personnummer (för legitimationen)
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Jag representerar (lag):
Your answer
Min roll i laget är:
Min tidigare erfarenhet av sekretariat:
Övrig info till kursledarna
Your answer
Varmt välkommen på utbildningen!
Om du har tillgång till en bärbar dator (ej Mac!) så är det toppen om du tar med dig den. Ladda gärna hem programmet Digimatch/EMP 3.0 ( jisys.se) i förväg.

hälsningar
Catrine Loqvist och Maria Casado, Föreningsinstruktörer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hammarby Handboll. Report Abuse