Kaarten "It don't mean a thing ...", zaterdag 27 april, 20u, 30CC/Schouwburg Leuven
Wat als…we een jazz en harmonie muziek combineren? Dat levert ongetwijfeld vuurwerk op! Bakken sfeer, tonnen ontroering en een stevige lading speelplezier zijn verzekerd. Een flinke portie ambiance krijgt u er bovenop, want dit is een match made in heaven.

Wees er dus bij als Les Fournisseurs de Bonheur en Harmonie Volharding elkaar ontmoeten. Niemand minder dan Olav Grondelaers (KLARA) presenteert. Hij laat u ontdekken hoe beide orkesten elkaar inspireren. Laat u meevoeren in deze wonderlijke mix van jazz en hafabra muziek en val van de ene verbazing in de andere. De titel zegt het al: “It don’t mean a thing ... if it ain’t got that swing”.

Online ticketverkoop is mogelijk tot donderdag 25 april, 21.00u. Daarna enkel nog ticketverkoop aan de kassa van de schouwburg, vanaf 30min vóór aanvang van de voorstelling.
Betaling per overschrijving, anders zaterdag cash aan de kassa of met voorleggen van betalingsbewijs.

www.harmonievolharding.be ; http://lesfournisseursdebonheur.simplesite.com/

Email address *
Naam *
Your answer
Aantal kaarten +18jr (€10) *
Your answer
Aantal kaarten <18jr (€7) *
Your answer
Totale prijs
Your answer
Stoel reservatie NIET mogelijk
De plaatsen zijn "vrije zit", dat betekent dat u mag gaan zitten waar u wilt. Reserveren van stoelen is helaas niet mogelijk. Wij raden u aan op tijd te komen als u graag op een bepaalde plaats wilt zitten.
Ik wens mijn tickets na betaling -: *
(*) Tickets op voorhand laten bezorgen via muzikant
Your answer
Hoe bent u over deze voorstelling te weten gekomen?
Betaling
Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op BE08 7343 3441 7613, ovv "concert" en uw naam, ten laatste donderdag 25 april.
Na ontvangst van betaling zullen wij uw tickets klaarleggen aan de kassa van de Schouwburg op 27 april (vanaf 30min vóór de aanvang van de voorstelling) of op voorhand meegeven met de hierboven genoemde muzikant.
Opmerking, vraag of speciaal verzoek?
Your answer
Wij zien u graag op zaterdag 27 april, 20u in de Schouwburg te Leuven.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service