Inschrijving teambuildingweekend 2020
Dijlevallei gaat op teambuildingweekend van vrijdagavond 15 mei tot zondagnamiddag 17 mei. Joepie!
We overnachten, spelen en chillen op domein Heibrand in Westmalle. Maar we steken ook even de Nederlandse grens over voor een unieke "real life game" ervaring!
Het volledige weekend kost €140 per persoon (overnachting, activiteiten, eten, drinken) en dient voor 10 april* overgeschreven te worden naar BE77 7340 0058 5342. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je meteen in via onderstaand formulier als je er bij wil zijn.

*Deze deadline dient aangehouden te worden omdat de exacte deelnemerslijst voor de activiteit tijdig doorgestuurd moet worden. Na deze deadline kan je inschrijving dan ook niet meer geannuleerd of terugbetaald worden, tenzij je iemand vindt om jouw plek in te nemen.
Email address *
Naam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Your answer
Zijn er bepaalde persoonlijke aspecten waarmee wij als organisatie rekening kunnen houden? (bv. vegetariër, allergieën, fysieke of mentale beperkingen...)
Your answer
Wil je een activiteit uitwerken voor vrijdagavond of zondagnamiddag? (eventueel samen met anderen) *
Inspiratie: quiz - bosspel - karaoke - geocache ... Eventueel klein werkingsbudget beschikbaar, maar niet veel.
Voorstel activiteit
Your answer
Het zal een weekend worden vóór en dóór Dijlevallei-leden. Dat betekent dat wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt, het voor eenieder een uiterst aangenaam weekend belooft te worden. In onderstaand document kan je een taakje uitkiezen (eerste tabblad) en aanduiden welk materiaal je kan meenemen (tweede tabblad). https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KuN0rcA-mgq-HryswSwyRcS2gIZ4JhorhXJaDf9qgJE/edit?usp=sharing
Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties?
Your answer
Je inschrijving is pas volledig zodra we het inschrijvingsgeld van €140 ontvangen hebben op het rekeningnummer BE77 7340 0058 5342 van B.C. De Dijlevallei v.z.w. met als vermelding "Inschrijving weekend *jouw naam*". Na de inschrijvingsdeadline (10 april) kan je inschrijving niet meer geannuleerd of terugbetaald worden, tenzij je iemand vindt om jouw plek in te nemen. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy