Linnunruokatilaukset
TALVEN 2018 – 2019 LINNUNRUOKAMYYNTI!

PiLY välittää auringonkukkaa 20 kg ja pähkinää halkaistuna 25 kg, ja murskattuna 10 kg säkeissä talviruokintaan edullisesti.

HUOM! Kuorellinen auringonkukka on helmikuussa tukusta tullutta erää, säilytetty kuivassa, ilmastoidussa, ötökättömässä ja hiirettömässä tilassa.

Auringonkukka on puhdasta Irige/Pioneer-laatua ( vaalea, raidallinen siemen), jota pidetään parhaana auringonkukkalaatuna. Talituotteet ovat kotimaista tuotantoa, korkean rasvaprosentin sisältäviä ja tulevat suoraan tehtaalta.

Uutuutena tänä vuonna on pähkinärouhe 10 kg säkeissä.

Yhdistyksellä on pieni erä heti noudettavissa olevaa, ylivuotista, ”kesän yli nukkunutta” säkkitavaraa, ne myydään pois alennetulla hinnalla, varaukset ja noutoaikojen sopimiset sähköpostilla Tuijalle, tuija.m.palonen@gmail.com. Säkit on säilytetty kuivassa ja hiirettömässä tilassa.


Hinnat sisältävät ALV 14%, hinnat voimassa niin kauan kuin ylivuotista erää riittää.

Tilauslomake uusille tuotteille: Täytä lomake huolellisesti. Sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron on oltava sellainen, että sinut tavoittaa siitä. Täytettyäsi lomakkeen, odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että se on oikein ja maksa tilaus yhdistyksen tilille IBAN: FI05 1146 3001 0229 84, viitenumero 820183. Säilytä maksukuitti.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Osoite
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Haluan ALV-eritellyn kuitin
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service