СИГМА СТАТ Пристапница
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Со поднесување на оваа Пристапница доброволно пристапувам кон Здружението на економисти, статистичари и економетричари СИГМА СТАТ Скопје, при што се обврзувам да ги почитувам Статутот и другите акти на Здружението, да присуствувамна состаноците и да земам активно учество во остварувњето на целите на Здружението и активностите предвидени со Програмата за работа, како и редовно да ја плаќам членарината. *
Required
Име и презиме *
Место на живеење *
Телефон за контакт *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy