Green Day - after work, hållbar utveckling och inspiration
På NOX har vi ett brinnande intresse för att påverka en hållbar samhällsutveckling, både lokalt och globalt. Vi kan inte göra allt själva men med nära 1500 konsulter i vårt nätverket, och engagerade kunder och partners har vi möjlighet att sprida budskapet och göra ett märkbart avtryck för att bidra till en grönare morgondag.

Den 19:e mars arrangerar vi vår första Green Day där vi bjuder in Inrego, Sustainergies och Initiativet Hållbara Hav. Vi vill inspirera dig att bli mer hållbar och göra ett konkret bidrag för att bidra till en hållbar utveckling av Östersjön.

Vi uppmanar alla er konsulter i nätverket att samla er uttjänta IT-utrustning och ta med denna till oss på NOX. Tillsammans med Inrego tar vi emot mobiltelefoner, datorer, routrar och accesspunkter, skärmar, surfplattor etc. Utrustningen säljs till Inrego och pengarna går till välgörande ändamål.
Du är välkommen att lämna in all sorts IT-utrustning, -skrivare, tangentbord, webbkameror etc. Vi vill påverka och ändra allas våra beteenden gällande gammal IT-utrustning men det är endast mobiltelefoner, datorer, routrar och accesspunkter, skärmar, surfplattor och liknande som genererar pengar.

Inrego är specialister på IT-återanvändning och garanterar säker radering av hårddiskar och minneskort. De produkter du lämnar in repareras eller demonteras och Inrego garanterar att inga spår finns kvar från tidigare användare. Utrustningen säljs sedan vidare som den är, eller som delar och på så vis förlängs livslängden på din förbrukade IT-utrustning.

Pengarna som din uttjänta utrustning genererar går oavkortat till Initiativet "Hållbara Hav" och deras kamp för en hållbar utveckling för Östersjön. Den här kvällen kan du således förlänga livet på din uttjänta IT-utrustning, spara på miljön och bidra till ett välgörande ändamål.

Vi möter även Ida Berg, projektansvarig hos hållbarhetsplattformen Sustainergies, som kommer att berätta mer om vad hållbar utveckling egentligen innebär, för vem det är relevant och varför. Hon kommer att röra teman och trender både lokalt och globalt samt hjälpa oss att utforska vad hållbar utveckling kan betyda för näringslivet och för oss själva som individer.

Du är självklart välkommen även om du inte har någon utrustning att lämna in. Vi är måna om att få dela med oss av detta viktiga budskap och det går även bra att skänka en slant på plats.


DATUM
Tisdag den 19:e Mars 17:00 - 21:00

PLATS
Brahegatan 2 (NOX Place)

Vi bjuder på Ekologiskt vin och tilltugg

Som vanligt, och i synnerhet till detta event, får du gärna bjuda med en vän.

Varmt välkommen!

Jag deltar gärna vid eventet
Namn (Förnamn & Efternamn)
Your answer
Jag tar med mig en vän som heter
Your answer
Min E-postadress *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NOX Consulting. Report Abuse - Terms of Service