INSCRIPCIÓ CASAL DE NADAL 2019/2020
INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES:
SOTRAC disposa de formularis, la identificació de l’usuari és plena, ja que és el propi usuari el que, voluntàriament, introdueix les seves dades en els nostres formularis.
La informació facilitada per l’usuari serà utilitzada per SOTRAC exclusivament per a les finalitats que s’informin en cada cas.

Cada un dels nostres formularis inclou una clàusula específica de privacitat per la qual l’usuari donarà voluntàriament el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades facilitades.

SOTRAC serà l’entitat responsable del fitxer generat amb les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris del seu lloc web en els formularis. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, SOTRAC es compromet al compliment de la seva obligació de secret respecte a les dades de caràcter personal i al deure de tractar-los amb confidencialitat. A aquests efectes, adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Les dades personals recollides no seran cedides a tercers sense el seu consentiment exprés.

L’usuari que figuri a la base de dades podrà exercir en tot moment els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant sol licitud tramesa per correu ordinari, signada i acompanyada de fotocòpia del DNI, a l’adreça de SOTRAC més amunt.

Per aclarir algun aspecte relacionat amb la política de privacitat de SOTRAC en relació als usuaris que visiten la nostra web, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic: info@sotrac.cat
He llegit, he entès i accepto les condicions de protecció de dades *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy