Uticaj industrijske revolucije na budućnost poslovanja

Koliko će tehnologija menjati poslovni pejzaž u narednim godinama? Koja ćezanimanja potpuno nestati, a koja će tek postati popularna? Kakav uticaj imaindustrijska revolucija na budućnost poslovanja?

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja, daće nam Alina Gratschner, i to 20. juna u 19h na dobro poznatoj ICT Hub Playground adresi – Kralja Milana 10.

Kroz otvorenu diskusiju sa Alinom, imaćemo priliku da prođemo kroz primere uticaja industrijske revolucije na poslovanje, a nakon predstavljanja situacije na svetskom tržištu, Alina će sa prisutnima razgovarati o svom ličnom iskustvu u oblasti razvoja inovacionih ekosistema.

Alina je živela i radila u Evropi, SAD, Africi i Aziji i bila je aktivno uključena u povezivanje i razvoj inovacionih ekosistema sa različitih kontinenata, a u Beogradu je zahvaljujući podršci organizacije Swisscontact. Osnivač je kompanije Xmind/io i suosnivač Accelerate Korea, organizacije koja se fokusira na akceleraciju, inovacione i druge programe u partnerstvu sa javnim i privatnim sektorima. Posvećena je novim tehnologijama koje oblikuju našu budućnost, kao i ekonomskom razvoju, a čest je savetnik, gostujući predavač i mentor različitim organizacijama.

Ovaj događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija”.

Vidimo se u 20. juna u 19h @ICT Hub Playground (Kralja Milana 10).

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon:
Your answer
Navedite naziv organizacije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali sa ciljem informisanja o Retail meetup-u, ali i predstojaćim ICT Hub događajima. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service