HABITATGE, QUÈ EN SAPS?
El Servei Comarcal d'Habitatge organitza un PROGRAMA DE SESSIONS INFORMATIVES sobre diferents temes relacionats amb l'habitatge, amb la finalitat de promoure la informació i coneixement en aquest àmbit d'especial importància per la ciutadania. Aquestes sessions informatives estan adreçades a persones particular, professionals relacionats o amb interès en les diferents temàtiques, a personal o representants polítics de les administracions o a representants de associacions.

SALA D'ACTES DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS, CARRER D'HERMENEGILD CLASCAR 1-3 VILAFRANCA DEL PENEDÈS.

INFORMACIONS SOBRE LA INSCRIPCIÓ
- En aquest formulari pots fer la teva inscripció gratuïta a una o més d'una sessió. Si en aquest moment no saps si podràs assistir a alguna sessió podràs fer la inscripció més endavant a tantes com vulguis conservant l'enllaç a aquest formulari.
- Si voleu assistir més d'una persona podeu fer una sola inscripció, indicant el nombre de persones totals o fer una inscripció per a cada persona.

Email address *
QUANTES PERSONES ASSISTIREU *
Your answer
A quina sessió vols assistir? Pots seleccionar més d'una.
Dijous 8/11/2018
Dijous 5/4/2018. 16:00 h.
Dijous 26/4/2018. 19:00 h
Dijous 31/5/2018. 19h.
Dijous 18/10/2018. Dijous 19 h.
Dijous. 25/10/2018. 19 h
Dades personals
NOM I COGNOMS *
Your answer
TIPUS D'ASSISTENT *
ADREÇA POSTAL *
Your answer
CODI POSTAL *
Your answer
TELÈFON
Your answer
NOM DE L'EMPRESA, ASSOCIACIÓ, INSTITUCIÓ, ENTITAT, ETC, QUE REPRESENTEU
Your answer
CONTESTEU NOMÉS SI SOU ADMINISTRADOR DE FINQUES O ADMINISTREU FINQUES...Quantes finques administreu aproximadament als municipis de l'Alt Penedès?
Your answer
Tractament de les dades de caràcter personal
Accepto expressament rebre informació via SMS, missatgeria instantània, xarxes socials, correu postal o electrònic, del Consell Comarcal de l’Alt Penedès relativa a les funcions que li són pròpies i en relació a les temàtiques de les sessions del Programa “Habitatge, què en saps? *
Required
Les dades seran incloses en un fitxer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d’acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.Es poden exercir el drets d’accés, de rectificació i de cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.El consell Comarcal de l’Alt Penedès podrà fer ús i cedir les dades a d’altres Administracions Públiques i tercers relacionats, per a la mateixa finalitat per a les quals foren facilitades. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service