Webstock Awards 2019 - Propunere ABSOLUT Online Personality of the Year
Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, realizate in Romania in ultimul an. La fel ca editiile anterioare, premiile Webstock 2019 se desfasoara pe parcursul a doua etape: preselectia si jurizarea finala.


Inscrierile pot fi facute pana la 6 septembrie 2019.

DESPRE CATEGORIE

La aceasta categorie, pot fi propuse persoane active in mediul online, care se exprima prin intermediul blogurilor, comunitatilor si site-urilor si au o prezenta activa in retelele sociale. Persoane care au creat comunitati sau sunt recunoscute ca voci importante in diverse domenii. Persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati. Incepand din acest an, premiul va fi desemnat atat prin votul juriului, cat si prin vot public online.

Nume persoana *
Your answer
Blog/Site/Comunitate *
Your answer
Facebook
Your answer
Instagram
Your answer
YouTube
Your answer
LinkedIn
Your answer
Motivatia propunerii *
Ce a facut deosebit persoana propusa, in ultimul an.
Your answer
Prenume si Nume
Ale persoanei care face inscrierea
Your answer
E-mail
Al persoanei care face inscrierea
Your answer
Telefon
Al persoanei care face inscrierea
Your answer
IMPORTANT
Ne dorim foarte mult sa pastram legatura pentru urmatoarele editii Webstock, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service