Prijava za webinar "Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru"
Putem ovoga obrasca omogućena je prijava za webinar "Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru", koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Znalci iz područja razvoja elektronike, mehanike i optičkog inženjerstva: Ivan Jelušić, Dragan Kovačević i Antonio Kovač predstavit će i približiti svim zainteresiranima zadnje trendove ove industrije.

Webinar organizira tvrtka Capital Assembly koja se bavi razvojem, dizajniranjem i izradom najbolje svjetske FPV opreme. Tvrtka je usmjerena na inovacije i razvoj svih dijelova FPV tehnološkog niza, dok je posebno specijalizirana za daljinsko upravljanje "TM-CAM" - kamere na mikro stabilizatoru.

Webinar "Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru" će se održati u srijedu 31. ožujka 2021. u 11:00 h u prostoru BIOS-a - Poduzetničkog inkubatora u Osijeku. Zbog epidemioloških mjera na samom webinaru fizički će sudjelovati predavači i organizatori dok će za sve ostale zainteresirane biti organiziran prijenos putem Zoom aplikacije. Nakon što se prijavite za webinar, na vašu e-mail adresu poslati ćemo Vam podatke za praćenje konferencije.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!
Program webinara "Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru"
Ime i prezime *
e-mail adresa *
Prijavljujem se na webinar "Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru" i slažem se s fotografiranjem i snimanjem aktivnosti u svrhu izvještavanja o projektu u medijima, društvenim mrežama i slanje izvještaja nadležnim institucijama Europske Unije. Ujedno, slažem se da se prikupljene informacije koriste u svrhu dokazivanja realizacije projekta prema nadležnim institucijama. * *
Temeljem članka 7. i članka 13. Opće uredbe za zaštitu podataka: Dajem privolu Capital Assemblay za uporabu mojih osobnih podataka u svrhu obrade sudionika webinara. Navedene podatke mogu koristiti organizatori, suorganizatori i koordinatori aktivnosti webinara "Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru" kako bi temeljem odgovora sastavili popis sudionika webinara. Razumijem da se neki podaci mogu trajno čuvati jer organizatori arhiviraju popis sudionika webinara. Pročitao sam i razumio uvjete i dajem privolu da moji navedeni podaci budu korišteni kako je opisano. Capital Assemblay je predan obradi informacija u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR - General Data Protection Regulation). Vaša prava: Imate pravo tražiti kopiju informacija koju o Vama imamo, tražiti ispravke i brisanje informacija koje više nisu potrebne. Možete u bilo kojem trenutku tražiti Capital Assemblay da prestane koristiti Vaše podatke. Imate pravo uložiti pritužbu protiv Capital Assemblay vezanu za pitanja zaštite osobnih podataka Agenciji za zaštitu osobnih podataka. * *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy