Inschrijfformulier
Voor het halen van je rijbewijs zet je allerlei stappen. Eén daarvan is het invullen van een gezondheidsverklaring voor het CBR. Zoals je misschien weet, is het nu erg druk bij het CBR. Daardoor moeten sommige jongeren met autisme, ADHD of een ander gezondheidsprobleem extra kosten maken en lang wachten tot hun gezondheidsverklaring gecontroleerd is. Misschien heb je dit wel gezien in de uitzending van #Boos op 19 september. De wachttijden kunnen we niet direct oplossen, wel kijken we graag naar oplossingen en ideeën voor de toekomst. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

>> Wat gaan we doen?
We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie waar we willen horen wat jouw ervaring is/was met het CBR en het halen van jouw rijbewijs. Daarna gaan we samen aan de slag met het bedenken van ideeën om het halen van je rijbewijs voor jongeren met een gezondheidsprobleem te verbeteren.

>> Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar 30 jongeren tussen de 16 en 21 jaar die het leuk vinden om hun mening te delen en mee te denken met het CBR. Je hoeft niet per se een gezondheidsprobleem te hebben om mee te doen. We zoeken:
- Jongeren die van plan zijn binnenkort hun rijbewijs te gaan halen
- Jongeren die bezig zijn om hun rijbewijs te halen
- Jongeren die hun rijbewijs al hebben gehaald

>> Waar en wanneer?
- De sessie is op 31 oktober van 17.00 uur tot 20.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur).
- De locatie is in Utrecht (exacte locatie wordt na inschrijving doorgegeven). Het is op loopafstand van station Utrecht.

>> Wil je meedoen?
Schrijf je snel in! Je kunt je inschrijven t/m 30 oktober. We hebben plek voor maximaal 30 jongeren. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging via de app of mail, je deelname is dus pas definitief na reactie van ons per app of mail.

>> Heb je nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar lotte@jongenjewilwat.nl of een appje naar 06 306 640 93

>> Gegevens
Bureau Jong & Je Wil Wat voert de sessie uit. Jong & Je Wil Wat gebruikt jouw gegevens alleen om je te benaderen voor waar je je voor inschrijft. Je gegevens worden niet gedeeld met derden. Je gegevens zijn nooit te koppelen aan wat je ons vertelt tijdens de sessie. We bewaren je gegevens zorgvuldig. Natuurlijk kun je je altijd eerder uitschrijven. Stuur daarvoor een mailtje naar info@jongenjewilwat. Lees ook onze privacyverklaring https://jongenjewilwat.nl/wp-content/uploads/2018/08/Privacy-statement-V-1.0.pdf
Voornaam *
Achternaam *
Leeftijd *
Hoe heb je van deze creatieve sessie gehoord? *
Required
Wat maakt dat je aan deze sessie wil meedoen? *
Ben je al lid van het Jong & Je Wil Wat jongerennetwerk? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jong & Je Wil Wat B.V..