Ansökan till projektgrupp för SKARV 2019
Kul att du är intresserad av arbetsmässan! Fördelaktigt för dig är att årets SKARV kommer att bli enklare att arrangera än de föregående två åren. Yey, informationen är nu samlad och strukturerad! Under de första tre mötena kommer före detta projektledare att närvara och hjälpa till med uppstarten. Under dessa får den nya gruppen information och stöd för att påbörja arrangemangen SKARV 2019.

Första mötet är informationsmöte, datum, tid och plats kommer att mailas till de anmälda. Söker fler än 5 personer kommer ett urval att ske.

Hoppas att vi ses där!

Ditt namn: *
Your answer
Programmet du går samt årskurs: *
Your answer
Din mailadress: *
Your answer
Projektroller
Projektledare: I rollen ingår bland annat att se till så att ingenting glöms bort och att alla som arbetar med projektet vet vad de ska göra. Du ansvarar även för de administrativa aspekterna och göra större beslut då det behövs. Huvudansvaret är på dig.

Logistikansvarig: Ett nära sammarbete med projektledaren och ansvar för logistiska beslut som till exempel bordsplacering och inköp. Ditt huvudansvar kommer att vara att saker är på rätt plats vid rätt tid.

Företagsansvarig: Som företagsansvarig är du länken mellan SKARV och företagen. Du ansvarar för företag innan och under mässan samt håller dem uppdaterade inför mässan.

Marknadsföringsansvarig: Som marknadsföringsansvarig är du länken mellan SKARV och studenterna. Du ansvarar för att studenterna hålls uppdaterade angående mässan och det som händer runt om. Du ansvarar även för event runt om mässan så som fikautdelningar osv.

2018 fanns det även Idéspruta. Denna var en medhjälpare som ställde upp och hjälpte till då det behövdes samt gav gruppen idéer. En bra position för de som har mindre tid men vill vara med.

Du kanske har en idé om en roll som inte funnits tidigare och bör läggas till, under de första möterna kommer vi att bestämma vilka roller alla vill ha.

Värt att nämna är att ingen av rollerna endast innefattar de traditionella arbetsuppgifterna som hör till rollen. Projektledaren gör mer än att endast leda projektet, logistikansvarige gör mer än planera saker, marknadsföringsansvarig gör mer än att marknadsföra och företagsansvarig gör mer än att kontakta företag.

Vilken position är du intresserad av? *
Required
Varför borde du vara en del av projektgruppen 2019? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Luleå tekniska universitet.