7. Savaria Filmszemle - Pályázati adatlap
A 7. Savaria Filmszemlére 2019. január 1. után készült alkotásokkal lehet nevezni (kiadási, megjelenési dátum).

Beküldési határidő: 2020. március 22. vasárnap 23:59. A határidő után érkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük, minden pályaműhöz külön pályázati adatlapot küldjön be. Helyes kitöltés után a nevezésben megadott e-mail címre küldjük a visszaigazolást, és a filmek feltöltésével kapcsolatos tudnivalókat. Ha 24 órán belül nem kapja meg a visszaigazolást és a szükséges információkat, kérjük jelezze a savariafilmszemle@gmail.com e-mail címen.
Pályamű címe *
A pályamű teljes és pontos címe, maximum 60 karakterben. Kérjük, ügyeljen a helyes kitöltésre, mivel a pályamű címe pontosan ebben a formában kerül majd fel minden információs, internetes, grafikai és videós anyagra. Utólagos módosításra nem lesz lehetőség.
Your answer
Készítő(k) neve *
A pályamű készítőinek neve, maximum 60 karakterben. Több név esetén vesszővel elválasztva, de csak a legfontosabb egy, maximum pár készítő, nem komplett stáb! Kérjük, ügyeljen a helyes kitöltésre, mivel a nevek pontosan ebben a formában kerülnek majd fel minden információs, internetes, grafikai és videós anyagra. Utólagos módosításra nem lesz lehetőség.
Your answer
Pályamű műfaja *
A pályamű műfaja. Kérjük, ügyeljen a pontos kiválasztásra, mivel a művet ez alapján kategorizáljuk. Utólagos módosításra nem lesz lehetőség.
Pályamű hossza *
A pályamű hossza " óra : perc : másodperc " formátumban. Kérjük, ügyeljen a pontos kitöltésre. A feltöltött film valós hosszával nem megegyező pályázati anyagokat utólagosan kizárjuk.
Hrs
:
Min
:
Sec
Pályázó neve (nem feltétlenül kell megegyeznie a készítővel) *
A pályázó, pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy neve.
Your answer
Pályázó e-mail címe *
A pályázó, pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy e-mail címe. Ezt használjuk a további kapcsolattartásra, ide küldjük a feltöltéssel kapcsolatos tudnivalókat és egyéb technikai, illetve információs anyagokat, úgyhogy aktív címet kérünk megadni.
Your answer
Pályázó telefonszáma *
A pályázó, pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy telefonszáma. A számot pluszos országhívóval együtt kérjük megadni (pl. +36 00 0000000).
Your answer
Pályázó postai címe *
A pályázó, a pályázatot menedzselő, díjazás esetén értesítendő személy postai címe, " ország, irányítószám, településnév, utca, házszám " formátumban. Kérjük, helyes címet adjon meg, mivel díjazás esetén erre a címre küldjük a nyereményeket, ha azokat nem tudják személyesen átvenni.
Your answer
Hozzájárul a pályamű HTOE-tagtelevíziók műsorába szerkesztéséhez? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.