Preinscripció al 8è Campionat Mundial de Scrabble en Català
Nom *
Your answer
Llinatges o cognoms *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Telèfon *
Número, sense espais ni altres caràcters
Your answer
Població *
Your answer
Club o grup de joc
Your answer
Modalitat *
Opcions de participació al Mundial.
Viatge *
Per als jugadors de fora de Mallorca s’ofereix un paquet opcional que inclou l’allotjament en un hotel de 4 estrelles de Porto Cristo i els vols d’anada i tornada des de l’Aeroport de Barcelona – el Prat, amb dues possibilitats: sortida el divendres, a les 17 h, amb dues nits d’hotel per 215 €; o sortida el mateix dissabte, a les 7 del matí, amb una nit d’hotel per 150 €; la tornada, en ambdós casos, seria el diumenge a les 18.30 hores. En aquests preus s’hi podrà aplicar una rebaixa, que oscil·larà en funció del nombre de jugadors inscrits, gràcies a la implicació de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears en l’organització del campionat. Per a altres possibilitats, els interessats podran contactar amb l’organització per trobar la millor solució.
Comentaris
Si heu escollit que només jugareu "Algunes partides" indiqueu-nos quines, en la mesura del possible. Aquí també ens podeu fer arribar alguna altra observació o requeriment.
Your answer
Dades *
Accepteu que aquestes dades s'incorporin a un fitxer titularitat de l'AJUSC per mantenir-vos informats de les seves activitats? Aquestes dades podran ser compartides amb els organitzadors o col·laboradors del campionat per a finalitats únicament organitzatives.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms