Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele - Formular profesori STEM
Prin completarea formularului de mai jos vă exprimați intenția de a participa la Școala de vară de Știință și Tehnologie pe Platforma de la Măgurele care se va desfășura în perioada 2/3 - 6/7 septembrie 2019. Școala de vară edția 2019 are trei secțiuni: una adresată elevilor de liceu, una adresată profesorilor STEM și una profesorilor consilieri care predau în învățământul secundar.

Acest formular se adresează profesorilor din învățământul secundar gimnazial și liceal care predau discipline STEM (matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, informatică, tehnologii etc.).

Pentru profesori, Școala de vară oferă oportunitatea de a-și dezvolta orizontul profesional de specialitate cu teme actuale și relevante pentru disciplinele predate, de a experimenta alternative pentru desfășurarea activității didactice, precum și resurse ce pot fi utilizate în activitatea la clasă cu elevii. De asemenea, Școala de vară include vizite în cadrul institutelor de cercetare de pe platformă sau în laboratoarele Universității din București.
Înscrierile se acceptă până la data de 15 iunie ora 24:00.

Detalii şi actualizări găsiţi pe site www.events.theory.nipne.ro/msciteh şi pagina de facebook: facebook.com/mscitech

Pentru alte informații despre programul școlii vizitați situl ediției precedente, de asemenea ne puteți adresa întrebări pe email și pe facebook.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea din București. Report Abuse