Tanssii Tassujen Tahtiin
Helsingissä Balanssi Studioilla Kaapelitehtaalla 11.1.2020 klo 14:00-18:00
Tallberginkatu 1D, 4krs, Helsinki.

Tammikuussa tempaistaan tanssahdellen! Tässä ainutlaatuinen tilaisuus heittäytyä tanssin hauskaan maailmaan huippu opettajien johdolla ja tehdä yhdessä hyvää - kodittomat karvaiset ystävämme kiittävät! Osallistujat pääsevät kokeilemaan matalalla kynnyksellä erilaisia tanssilajeja, 30 minuutin tanssituokiot sopivat ihan kaikille, ei tarvitse olla aikaisempaa tanssikokemusta.
Sinun on mahdollista osallistua vain yhdelle tai useammalle tunnille, mutta halutessasi voit ostaa myös kokopäivä rannekkeen, jolla pääset osallistumaan päivän kaikille tanssitunneille.

•1 lippu= 30 min tanssituokio 10€
•3 lippua= 3x 30min 25€ (Sopii myös jaettavaksi)
•Koko päivän ranneke 40€ (Oikeuttaa osallistumisen kaikille tunneille. Henkilökohtainen)

Opettajina tapahtumassa toimivat TV:stä tutut säkenöivät tähtivalmentajat Jani Rasimus, Ansku Bergström sekä Kia Lehmuskoski. Suomen ykkösartisteille areenakonsertteja ja kesäkiertueita koreografioinut ja useita vogue –kilpailuita voittanut Venla Vuorio, energinen ABREU:n koreografi ja tanssija Jasmin Geselle, sekä super taitava twerkkauksen opettaja, Apulannan arena konserteissakin twerkannut Satu Suhonen.

Lisäksi TVstä tutut tähtitanssijat Kia Lehmuskoski, Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Saana Akiola, Jani Rasimus, Jurijs Trosenko, Sami Helenius esiintyvät klo 16.00!

Aikataulu

14.00-14.30 Venla Vuorio/ Vogue
14.30-15.00 Kia Lehmuskoski/ Rumba
15.00-15.30 Jasmin Geselle/ Commercial
15.30-16.00 Jani Rasimus/ Cha Cha
16.00-16.30 ESITYS/ Tanssien tähtiin show
16.30-17.00 Ansku Bergström/ Samba
17.00-17.30 Kia Lehmuskoski/ Jive
17.30-18.00 Satu Suhonen/ Twerk

Balanssi Studioiden toisessa salissa myös nonstop tanssitusta yli 7v. lapsille reippaiden opettajien johdolla! Tanssileikkejä, liikkeitä ja lyhyitä koreografioita. Vapaa pääsy & vapaa ehtoinen maksu hyväntekeväisyyteen!

Tapahtuman herkku tarjonnasta vastaa tietenkin Kulkurien buffa, josta löydät purtavaa niin suolaisena kuin makeankin nälkään.
Myynnissä myös Kulkurien kannatustuotteita.
Tapahtuman koko tuotto ohjataan lyhentämättömänä Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle ja käytetään kestävään eläinsuojelutyöhön Romaniassa.
Email address *
Nimi *
Your answer
Lippuvaihtoehdot *
Required
Maksuvaihtoehdot (ennakko maksu tulee suoritta kolmen päivän kuluessa ilmoittautumisesta) *
Tietosuojalauseke
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Rescueyhdistys KULKURIT ry. Report Abuse