Prijavi se i postani Eko-lider
Da li si mlada, društveno odgovorna osoba?
Da li smatraš da je zaštita životne sredine važna?
Želiš li da ostvariš pozitivan uticaj na društvo?

Ove jeseni je velika prilika pred svim mladim ljudima koji imaju ambiciju da utiču na zajednicu, rade na ličnom razvoju i doprinose ostvarenju ciljeva koji su bitni za celu planetu. Entuzijastični pojedinci, koji budu pokazali znanje, proaktivnost i najveću želju za pokretanjem ekoloških promena, postaće Eko-lideri na projektu "Cool Kids for Eco Beats" – edukatori u osnovnim i srednjim školama koji će oblikovati ekološku svest školaraca.


🎓 Projekat "Cool Kids for Eco Beats" je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Volonterskog je tipa i usmeren je na edukaciju učenika radi njihovog boljeg razumevanja značaja ekologije, pokretanja inicijativa i formiranja ideja koje motivišu na svakodnevni doprinos zdravijoj životnoj sredini.

Uz pomoć stručnog tima, Eko-lideri će imati priliku da pripremaju, a potom i drže ciklus edukativnih, interaktivnih i kreativnih radionica u osnovnim i srednjim školama.


🎯 Tokom četiri nedelje, jedanput nedeljno u trajanju od 45 minuta, Eko-lideri će sa đacima obrađivati 6 tema (zagađenje životne sredine, ugrožene vrste, klimatske promene, obnovljivi izvori energije, reciklaža i plastika), ali i govoriti o brojnim eko-aktuelnostima.


📍 Radionice se održavaju u Beogradu (oktobar i novembar), Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Zrenjaninu i Vršcu (oktobar).


📅 Projekat počinje u prvoj nedelji oktobra i traje tokom celog meseca.

U Beogradu će biti organizovana dva talasa radionica (najpre u oktobru, a zatim u novembru). Princip rada je identičan (radionice koje se organizuju u novembru počinju u prvoj nedelji novembra i traju do decembra). Ukoliko se prijavljuješ za Eko-lidera koji će svoj uticaj ostvarivati u Beogradu, dole u prijavi možeš da čekiraš koji od ova dva meseca bi ti više odgovarao.


💡 U zavisnosti od uticaja koji želi da ostvari, svaki Eko-lider može odabrati da drži jednu, dve ili tri radionice nedeljno.


❗️ Nije neophodno biti student ili diplomac fakulteta ekološkog usmerenja. Dovoljna je želja za širenjem ekoloških znanja, kao i dobre prezentacione i komunikacione veštine. Mogu da se prijave svi mladi ljudi koji imaju između 18 i 30 godina.


✅ Nakon što uspešno završi projekat, svaki Eko-lider dobiće sertifikat koji izdaje ImpactEco udruženje, kao i personalizovano pismo preporuke.


⏳ Rok za slanje prijave je 30.8. u 20h!


📩 Za dodatne informacije o projektu nam možeš pisati na: office@impacteco.org.


-
Ko smo mi?
ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam i podsticanje informisanosti o ekološkom značaju.
Naše metode i stilovi edukovanja i uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da budu dostupni, korisni i odmah primenjivi, ali i da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.

Facebook:
https://www.facebook.com/impacteco.org/
Instagram:
https://www.instagram.com/impacteco/
Website:
https://impacteco.org/ (u pripremi)

Ime i prezime *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Naziv fakulteta *
Your answer
Smer na fakutetu *
Your answer
Zašto se prijavljuješ za Eko-lidera na projektu "Cool Kids for Eco Beats"? *
Your answer
Koja su tvoja očekivanja od učešća na projektu? *
Your answer
Za koji grad se prijavljuješ? *
Ukoliko se prijavljuješ za Eko-lidera u Beogradu, da li bi ti više odgovaralo da budeš deo projekta u oktobru ili novembru?
Koliko vremena nedeljno možeš da posvetiš realizaciji radionica? *
Gde si pronašao/la prijavu za Eko-lidera? *
Required
Dodatni komentar ili pitanje
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service