Kaarten musical 'De Elfen Amulet'
De koning en koningin van Kukkelenië vinden dat het dringend tijd is dat hun 4 dochters trouwen. Daarom organiseren ze een groot bal. Maar niet alles loopt zoals gepland. Vinden ze de Elfenamulet op tijd om alles te redden?

Bestel uw tickets hier online, vanaf woensdag 7 februari, 20u. De online verkoop eindigt op donderdag 22 februari, of vroeger indien de voorstellingen uitverkocht zijn. Als er nog vrije plaatsen overblijven na 22 februari, zullen de laatste tickets verkocht worden aan de inkomkassa.

Bent u sponsor? Dan kan u dit ook aanduiden in het formulier en wordt hiermee rekening gehouden bij het berekenen van de kostprijs.

De tickets die online besteld worden door ouders van de Parkschool (ook eventuele gratis sponsorkaarten), worden meegegeven met hun kind op school. Bestelt u tickets (ook gratis sponsortickets), maar bent u geen ouder van de Parkschool, dan zullen uw tickets aan de inkomkassa klaarliggen.

Er wordt met vaste plaatsnummering gewerkt. Indien we rekening moeten houden met bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, kan dit ook gemeld worden in het formulier.

Gelieve hieronder alvast een correct e-mailadres op te geven, waarop wij u de bevestiging kunnen sturen en waar wij u kunnen bereiken bij eventuele vragen of problemen.

E-mailadres *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Parkschool Relst. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms