Expoziția Super 2019: Eastern Europe
Te invităm să te înscrii la Expoziția de artă vizuală Super 2019! Tema este Eastern Europe (oricum vrei tu să interpretezi această temă). Orice fel de artă plastică/ vizuală, cu orice tehnică este permisă (fotografie, pictură, desen, grafică, sculptură, instalație etc). Toți artiștii trebuie să aibă între 14 și 19 ani și să fie încă la liceu. Te rugăm să completezi formularul cu atenție și să trimiți toate datele cerute. Formularele incomplete nu vor fi luate în considerare. Completează formularul o sigură dată/ persoană, pentru toate lucrările trimise. 

Expoziția va avea loc la București, în cadrul festivalului de filme făcute de adolescenți Super, 13-16 iunie 2019. În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților din afara Bucureștiului.

Super va suporta costurile imprimării lucrărilor digitale (fotografie, grafică digitală etc). Pentru orice alt tip de lucrări, va fi responsailitatea artistului să trimită/ aducă lucrarea în termenul discutat cu curatorii expoziției după procesul de selecție la adresa comunicată atunci.

Deadline: 17 mai. Rezultatele selecției lucrărilor vor fi comunicate la scurt timp după, prin e-mail. Mare parte din comunicare se va face pe e-mail sau pe facebook. Participanți selectați vor fi adăugați într-un grup pe Facebook unde vom trimite apoi instrucțiuni cu privire la colectarea lucrărilor, data expoziției etc.
Numele tău *
Your answer
Liceul, orașul, țara *
Your answer
E-mail *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Link către contul tău de Facebook *
Vom crea un grup de Facebook cu toți participanții la expoziție.
Your answer
Ai mai participat la expoziția Super până acum? *
Acest lucru nu va afecta procesul de selecție.
Tema expoziței este Eastern Europe. Confirm că lucrarea mea se încadrează în această temă.
Tipul lucrării/ lucrărilor pe care vrei să o/le înscrii *
Dacă e vorba de mai multe lucrări, selectează mai multe casete.
Required
Link cu lucrarea/ lucrările (sau o fotografie cu lucrarea dacă este vorba de o pictură/ sculptură/ instalație etc). Atenție: Link-urile private sau care nu funcționează vor fi descalificate. *
Te rugăm să ne trimiți un link de Google Drive, Dropbox sau orice alt link care NU expiră (nu vrem, de exemplu, un link de WeTransfer) care să conțină ori lucrarea/ lucrările propriu zise (dacă e vorba de fotografie sau grafică digitală) sau o fotografie cu lucrarea (dacă e vorba de pictură, sculptură etc). Te rugăm să completezi formularul când lucrarea e gata sau aproape de forma finală. Dacă nu reușești să încarci lucrările pe nicio platformă tip Drive/ Dropbox, ni le poți trimite pe mail la superfilmfestival@yahoo.com (te rugăm să specifici asta în formular). ATENȚIE! Din cauza timpului scurt pe care îl avem petru a face selecția, vom descalifica link-urile private sau pe care nu le putem deschide. Dacă folosești Google Drive, asigură-te că este activată opțiunea: "Oricine are link-ul poate vizualiza fișierul" (sau o opțiune similară pentru alte aplicații drive).
Your answer
Dimensiunile lucrării/ lucrărilor *
Your answer
Numele artistului, cu diacritice (numele sub care vei expune lucrarea) *
Acest nume va apărea pe eticheta de la expoziție. Te rugăm să îl scrii cu diacritice.
Your answer
Dacă nu ești din București, vei vrea să vii la București pe durata festivalului?
Festivalul Super se desfărșoară între 13 și 16 iunie 2019. În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților. În această căsuță, te rugăm explică de unde ești, ce mijloc de transport ai lua până la București și care ar fi costurile aproximative.
Your answer
Dacă nu ești din București, cum va ajunge lucrarea la București?
Your answer
Cum ai auzit despre Super? *
Alte detalii pe care le consideri relevante
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy