Prijavnica na ๐’๐”๐๐„๐‘ ๐Œ๐จ๐ณ๐š๐ˆ๐ - ๐พ๐‘ฃ๐‘–๐‘ง ๐‘‚๐‘๐‘ฬ๐‘’๐‘” ๐‘๐‘›๐‘Ž๐‘›๐‘—๐‘Ž ๐ฎ ๐„๐ฑ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐๐ซ๐ฏ๐ฎ ๐Ÿงฉ
Dobrodoลกli na Prijavnicu za ๐’๐”๐๐„๐‘ ๐Œ๐จ๐ณ๐š๐ˆ๐ - ๐พ๐‘ฃ๐‘–๐‘ง ๐‘‚๐‘๐‘ฬ๐‘’๐‘” ๐‘๐‘›๐‘Ž๐‘›๐‘—๐‘Ž ๐ฎ ๐„๐ฑ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐๐ซ๐ฏ๐ฎย koji se odrลพava u petak 03.05.2024. godine s poฤetkom u 19h u EXPORTDRVU.

Dateljnije o dogaฤ‘aju, nagradama, pravilima i dr. na:ย https://fb.me/e/4o24MmNHP

Molimo Vas da ispunite prijavu za Vaลกu ekipu ลกto prije da Vam se nebi popunila mjesta. Nakon popunjene prijave u ลกto kraฤ‡em roku povratno ฤ‡e Vam se javiti netko iz MozaIQ tima kako bi potvrdili Vaลกu prijavu.
Molimo Vas u sluฤaju da morate otkazati sudjelovanje na kvizu da to uฤinite ลกto prije ponovo ispunjavajuฤ‡i ovu Prijavu tako da na 2. pitanje izaberete opciju "odjava".

Detaljna pravila oko prijava,ย  informacije o kvizu, o nagradamaย i ostaloย moลพete pronaฤ‡i u otvorenoj Facebook grupi: MozaIQ - Kviz Opฤ‡eg Znanjaย https://www.facebook.com/groups/384873116557903
Hvala svima, vidimo se i sretno na Kvizu!

p.s. Nemojte zaboraviti igrati JackPot nagrade u pondjeljak i srijedu toฤno u 19h, takoฤ‘er u Facebook grupi: MozaIQ - Kviz opฤ‡eg znanja.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime ekipe: *
Prijava ili odjava ekipe? *
Vaลกe ime i prezime: *
Broj mobitela: *
E-mail adresa: *
Da li u ekipi imate osobu koja je: trudnica, slabovidna, nagluha ili osobu s invaliditetom?
Pod "other" navedite objektivan neki drugi razlog koji nije naveden kako bi vaลกoj ekipi unaprijed rezervirali adekvatan stol?
*
Neobvezni komentar:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy