Enquesta "Som joves Vallromanes"
Benvinguda o benvingut al procés participatiu pel proper Pla Local de Joventut de 2018-2021. Totes les persones, grans, mitjanes o petites, hem estat, serem o som joves de Vallromanes. Dedica uns minuts i decideix sobre el que es farà per a joves durant els propers 4 anys.
Clica sobre el vídeo. És tel temps que trigaràs en fer l'enquesta!
És un plaer que hagis arribat fins aquí. Només et portarà uns minuts...
Si després de realitzar l'enquesta vols enviar-nos més comentaris i/o observacions envia'ns un correu a coordinacio@katedracultura.cat
Comencem? Marca el que convingui:
Captionless Image
Required
Sóc:
Edat:
Deixa el teu correu electrònic i et mantindrem informada/informat (camp opcional):
Your answer
Però... Què és un Pla Local de Joventut ?
El Pla Local és l’ eina de treball que ens ha de permetre fer polítiques integrals de joventut des de la proximitat del nostre municipi. És tracta d'un document que recollirà totes les accions a desenvolupar per a joves durant els propers quatre anys. És important avaluar el Pla Local de Joventut anterior i, a la vegada, detectar les necessitats i recollir totes les propostes de la ciutadania, especialment dels joves, com a protagonistes de la seva comunitat.
Posa una nota global al Pla Local de Joventut anterior (2013-2017) 1-molt malament, 10-excel·lent
Què és el que t'ha agradat (o no) de l'anterior Pla Local de Joventut?
Your answer
Marca 5 àmbits que creus que s'haurien de prioritzar pel proper Pla Local de Joventut?
Required
Com creus que l'Ajuntament de Vallromanes s'ha de comunicar amb els joves?
Required
En el cas que hagis marcat altres mitjans de comunicació, indica'ns quins són:
Your answer
Ara, d'aquests àmbits estratègics, ens agradaria que ens fessis propostes. Com a mínim et demanem 1.
Hauràs d'escollir 5 àmbits i fer propostes si vols. Només és obligatori respondre com a mínim un dels àmbits i una proposta.
Què creus que s'hauria de fer en matèria de joventut de cara als propers 4 anys? Marca l'àmbit estratègic (1) i deixa les teves propostes.
La meva proposta per aquest àmbit és (escriu primer l'àmbit que has seleccionat i després la proposta, per exemple, "Esports: volem més esports cooperatius"):
Your answer
Què creus que s'hauria de fer en matèria de joventut de cara als propers 4 anys? Marca l'àmbit estratègic (2) i deixa les teves propostes.
La meva proposta per aquest àmbit és (posar àmbit escollit-resposta):
Your answer
Què creus que s'hauria de fer en matèria de joventut de cara als propers 4 anys? Marca l'àmbit estratègic (3) i deixa les teves propostes.
La meva proposta per aquest àmbit és (posar àmbit escollit-resposta) :
Your answer
Què creus que s'hauria de fer en matèria de joventut de cara als propers 4 anys? Marca l'àmbit estratègic (4) i deixa les teves propostes.
La meva proposta per aquest àmbit és (posar àmbit escollit-resposta) :
Your answer
Què creus que s'hauria de fer en matèria de joventut de cara als propers 4 anys? Marca l'àmbit estratègic (5) i deixa les teves propostes.
La meva proposta per aquest àmbit és (posar àmbit escollit-resposta) :
Your answer
Hi ha alguna necessitat respecte els joves de Vallromanes que s'hauria de tenir en compte en el proper Pla Local de Joventut? (camp opcional)
Your answer
Volem acabar l'enquesta amb un vídeo de la Maria Cambray, la nostra artista convidada al Grup Motor del nou Pla Local de Vallromanes, és a dir, amb el grup de joves que ens està acompanyant en la campanya de participació. No us perdeu la seva actuació el 8 de juliol en directe! Us esperem!
CLICA ABAIX PER ENVIAR L'ENQUESTA:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació Kàtedra. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms