Retreat De Craftorij 2014

Welkom op het inschrijfformulier voor het Retreat De Craftorij 2014!


NB 15-04-2014:
Het is niet meer mogelijk het volledige Retreat te boeken, deze is VOL!
Ook losse boekingen voor de zaterdag zijn niet meer mogelijk.
Op zondag zijn er op dit moment nog 2 plekken vrij voor France Papillon en nog 13 plekken vrij voor Andy Skinner.


Vul alle vragen zo volledig mogelijk in, zodat wij de juiste en complete informatie tot onze beschikking hebben.
Lees voordat je verder gaat eerst de informatie en voorwaarden goed door.

Hoe ziet het Retreat er voor 2014 uit?
Boek het volledig verzorgde verwenweekend en kom twee dagen workshoppen onder leiding van onze teachers France en Andy. De locatie is zoals aangegeven Hotel De Paasberg te Ede.

Dag 1
9:00 - 13:00 uur workshop
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 uur workshop
19:30 uur 3-gangendiner
Voor deze zaterdagavond hebben we (bij voldoende belangstelling) een leuke, maar niet al te vermoeiende activiteit gepland.

Dag 2
9:00 - 13:00 uur workshop
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 uur workshop
19:30 uur 3-gangendiner

Hieronder volgt een tipje van de sluier voor wat betreft de workshops:

France Papillon
Tijdens de workshopdag van France gaan de deelnemers maar liefst 2 verschillende workshops doen! De dag start met het maken van je eigen journal en tijdens de middag workshop gaat France jullie verschillende technieken uitleggen EN een spread met jullie maken.

Andy Skinner
Zoals jullie misschien wel weten ontwikkelde Andy de afgelopen maanden een nieuwe lijn voor Deco Art: een media lijn met oa schitterende verven. Andy is op dit moment druk om met deze gloedje nieuwe producten nieuwe workshops te ontwikkelen. Zodra hier meer over de te melden is, zullen we dat zeker doen!

Het Retreat is inclusief alle maaltijden en de overnachting van zaterdag op zondag. De workshops starten op tijd. Als je van ver moet komen, dan is het daarom misschien verstandig om vrijdag 24 oktober al naar het hotel te komen. Deze extra overnachting kost € 37,50 p.p.p.n. incl. ontbijt en uitgaande van een bezetting van 2 personen per kamer. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kan je dat aangeven op het inschrijfformulier. Wij zullen deze overnachting voor je boeken. Het diner van de vrijdagavond is niet inclusief en dien je zelf te regelen. Het diner op zaterdag- en zondagavond is in restaurant CHA House en exclusief de drankjes. Deze dien je zelf af te rekenen. Ook een eventuele annuleringsverzekering dien je zelf te verzorgen.
Uiteraard verzorgen wij voor de Retreatgasten nog extra leuke verrassingen!

De kosten van dit geheel verzorgde workshop- en verwenweekend zijn € 299. (toeslag 1-persoonskamer €15). De prijs is gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer. Op het inschrijfformulier heb je de mogelijkheid om aan te geven met wie je eventueel de kamer wil delen. Geef je dat niet aan en wil je geen 1-persoonskamer, dan bepalen wij de kamerindeling.
Vorig jaar zijn er een behoorlijk aantal van jullie al op vrijdag in Ede aangekomen en hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook vrijdag in het hotel te overnachten.
Wij hebben daarom besloten dat wij, uiteraard bij voldoende aanwezigen/belangstellenden, op vrijdagavond een leuke activiteit verzorgen in de vorm van een make & take e/o cropavond.
Nadere invulling hiervoor volgt nog.

De exacte inhoud van de workshops zijn op dit moment nog niet bekend, maar zullen wij uiteraard zo snel als mogelijk is bekend maken. De workshopdag van France Papillon betreft twee projecten. De workshopdag van Andy betreft 1 project.

Losse workshopdagen
Mocht je niet het hele weekend aanwezig kunnen zijn, dan is het ook mogelijk om losse dagen te boeken. De plaatsen hiervoor zijn echter beperkt.

Kosten:
Dagworkshop France Papillon € 99 incl. koffie/thee/lekkers gedurende de dag en lunch.
Dagworkshop Andy Skinner € 99 incl. koffie/thee/lekkers gedurende de dag en lunch.

Boek je losse workshopdagen dan is het mogelijk om een overnachting of diner bij te boeken. Voor deelnemers van het Retreat geldt een speciaal tarief voor de overnachting (vermeld dat je gebruik wil maken van het speciale tarief het De Craftorij Retreat weekend). Dit tarief is € 37,50 p.p.p.n. incl. ontbijt, uitgaande van een bezetting van 2 personen per kamer. Toeslag voor 1-persoonskamer is € 15,00 p.n.. Overige kosten: € 2 toeristenbelasting p/p.
De kosten voor het 3-gangendiner in restaurant CHA House zijn € 27,50 p/p. Het restaurant is in het hotel en het is verstandig het diner van tevoren te reserveren.
Deze boekingen (inclusief een eventuele annuleringsverzekering) dien je zelf te verzorgen.

De locatie: Hotel de Paasberg
Dit 3 sterren hotel is aan de rand van het centrum gelegen. Van af het station Ede-Centrum is het circa 10 minuten lopen. Voor degene die met de auto komen, bij het hotel zelf is beperkt parkeergelegenheid.
Er zijn een aantal parkeermogelijkheden in de omgeving:
- Q-park parkeergarage (betaald parkeren) aan het einde van de straat (op zaterdag gesloten vanaf 20:00 uur en op zondag ook gesloten, 24/7 uitrijden): Achterdoelen 45, 6711 AV Ede.
- Burgemeester van Dijke Plein (betaald parkeren op zaterdag, zondag gratis): Breelaan, 6711 MR Ede.
Voor meer informatie over (nog meer) parkeergelegenheid binnen Ede kan je ook terecht op Parkeerlijn.nl.

Hotel De Paasberg
Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Tel: 0318-650565

Inschrijven
Inschrijving op dit weekend is mogelijk vanaf dinsdag 11 februari 20:00 uur.
Alleen aanmeldingen via dit formulier worden geaccepteerd. Lees de voorwaarden goed door!
Inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst afgehandeld worden. De datum/tijdstempel van ontvangst van het formulier is hierbij leidend.
De boekingen lopen via dit formulier, wat verder los staat van de webwinkel. Je zal daarom niet zoals gebruikelijk direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen.
Deze bevestiging zal vanaf woensdag 12 februari door ons persoonlijk via de mail verzonden worden. Wij doen dit zo spoedig mogelijk.
Omdat er veel belangstelling is voor het Retreat, zullen we strenge regels hanteren en het kan gebeuren dat je op de wachtlijst komt te staan. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je hiervan bericht.

    This is a required question